Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Džejson je bolji glumac to da znaš
koji dzejson, mislis stantam?
DŽEJSON PETAK TRINAESTI
Mislim
V kao Vendeta na B92
Neki perač leševa u ulozi lijama nesona na tv1000 baš sad upravo
Afterlife sto bi rekli neki
Vi sto ste hteli za prijatelja da sredite posao perača leševa u bg idite da drkate
U 9 na b92 matrix
Kazaljke će stati
Bez tebe je gorko vino
Srce samo tebe traži
http://57.media.tumblr.com/9bc79fc3de90da0a9e187d78b09a737f/tumblr_o3y1e6qMmi1qkvbwso1_r1_500.gif
Stevan - siječe uvo svoje
jel vam je bolji matrix ili inception
pitanje se ondosi najvise na prova i remeta
Chinese Puzzle
Vrlo solidna drama.
Zaista je neverovatno koliko Francuzi prosto ne mogu u filmu bez naratora. Skoro obavezno mora da bude neko ko će da prepričava, komentariše i najavljuje.
E ja gledao sinoc neki sa pacinom i entoni hopkinsom, cini mi se da je glavni lik onaj sto u las vegas glumi isto glavnog lika. Kul film za pogledati malo smorio kraj nije mi jasno sta je koji kurac onaj kinez hteo i kako uapsise coveka na osnovu cega
http://www.imdb.com/title/tt2614684/
препоручујем вашој пажњи овај филм.
улице белфаста са почетка седамдесетих, све је разровано од британских тенкова и одваљених тротоара, а у тенковима клинци војници, сви се усрали у гаће од северних ираца од којих не знају ко држи бомбу, а ко снајпер. тако патролирају у оклопним возилима све док не настане неко срање и један војник се изгуби и целу ноћ покушава да побегне са непознатих улица белфаста док га непријатељи траже. целе ноћи се дешавају срања, да ли ће наћи спас или ће бити увучен у незадрживи вртлог срања исте ноћи... ако хоћете да сазнате погледајте овај филм.
надам се да сам вас бар мало заинтригирао, позз.
Ne volim te gde se sevornoirci, severnokorejci, vijetnamci, iracani i srbi predstavljaju kao bed gajs
Solidan je, mogli su ga još malo bolje, ali je ok za pogledati