Dakle, filmovi

1. Polako sa Arminom brate

2. Haha video sam malog degenka

3. Makaronac moj omiljeni bosanac

4. Ok je kvalitet Makaronac,moze da se gleda.

5. hvala vam prijatelji

6. To onaj prvi torent na listi

7. makaronac jesi čitao što istok pavlović hejtuje moj doktorski rad iz Big Shorta pod nazivom Dvosmerna kauzalna veza između tržišta akcija i tržišta deviznog kursa, pederčina okrugla

8. istoku pavlovicu je marsovac najbolji film sta dalje da pricamo

9. hahahah je l to zajebancija ili stvarno, ako je ovo drugo daj link

10. Veliki Bleče, kačio sam već, film plodi
    http://m.imdb.com/title/tt2625030/

11. Dzankee, stvarno.ovo mu je jedno vreme stajalo kao cover na fb
    https://www.facebook.com/photo.php?fbid=968532466553463&set=a.372201349519914.86594.100001901555347&type=3&theater
    izbacio je status kako nije gledao bolji film od marsovca

12. A baš sam sinoć skinuo i pogledao. Kakvo sranje, strašno. Armagedon sa Brusom Vilisom i Benom Aflekom bolji film, sa podjednako patetike. Jedino Šon Bin objasnio u filmu šta je gluma. Čovek je klasa. A kad je bio onaj LOTR momenat, pomislio sam da najavljuju da čovek opet umire u filmu.

13. marsovca su ishajpovali ameri strašno, po meni neka 7ca a jebote najavljivali su ga kao da je najjači film svih vremena...p r o s e r

14. komentar na labokanjovoj objavi

Branko Ulić Ovaj ludak od Damon-a uvijek iznese ulogu. Stvarno je momak glumčina.
    Like · Reply · 12 · October 5, 2015 at 1:26am

hahahaha nubara prokleta

15. marsovac top gowno, 3.9/10

a ja volim kič svemirske filmove, šatlove i vanzemaljce

16. ali radj složićeš se da je preharizmatični MET DEJMON izneo ulogu sjajno, neverovatan lik koji nema tupavu i dosadnu facu

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.