Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Ridli Skot napravio najbolji film pre 37 godina i, uz par solidnih filmova, samo pravi gore i gore filmove. Jebeni Met Dejmon. On, DiKaprio i Volberg mi jedan te isti glumac, nema razlike.
Nisam neki ljubitelj Leonarda ali realno je glumčina u odnosu na pomenutu dvojicu. Nema čovek lošu ulogu, sem Titanika i onih usranih Romea i Julije nije glumio u lošem filmu. Jedini holivudski glumac koji ima makar jedan hit film godišnje. Sigurno najveća holivudska zvezda svoje generacije.
Pa on je postao nešto kao poster boy. Dovoljno da stoji na filmu da je on u glavnoj ulozi, i eto ti par stotina miliona profita. Samo mi je krivo što ga Skorseze gura i pravi od njega novog De Nira. Bejla npr. smartam mnogo boljim glumcem, lik isto glumi u A produkciji s velikim budžetima, a opet je u dva navrata za ulogu bio ispod 50 kila, a ubrzo potom prebacivao i 100. Za rešpekt kad lik ima toliku kintu i opet rizikuje zdravlje za ulogu! A i srpski je zet!
marsovac je film za bolide kao sto je istok..fritinkeri, ljubitelji nauke i ostali moroni
bejl je odlican glumac u to sam se uverio kad sam gledao Harsh Times.a leonardo mozda nema mogucnosti za neke transformacije ali mi je simpatican za razliku od hardija
Nije stvar samo u zaradi. Jednostavno ni za jedan njegov flm posle Titanika ne možeš da kažeš da je sranje, nisu svi remek dela, naravno, ali se čini da Leo itekako bira pažljivo uloge. Saradnja njega i Skorsezea stvarno počinje da smara ali kako god mišljenje imao o Skorsezeovim filmovima iz 21. veka stvarno mislim da ne možeš naći ozbiljniju manu Leovoj glumi u njima, mene više nerviša što Marti izgleda od Džone Hila pravi novog Džoa Pešija. Bejl je stvarno carina, mislim da niko nikad neće Betmena odglumiti bolje od njega a to mu fazon nije ni u top deset najboljih uloga u karijeri.
Fađo, lepo si to napisao, ali ono što ja mislim i potenciram je to da DiKapraio nije veći ni od jednog filma u kom je glumio. Loma zvuči seratorski, ali mi nijedan film nije asocijacija na DiKaprija. Kažeš npr. De Niro i odmah ti na pamet pada nekoliko filmova. Jes da većina starija od 90% likova na forumu, ali lik je sinonim za neke filmove. Pomisliš na DiKaprija i ono... nijedan film nije u njegovoj senci. On previše bira uloge, i to uglavnom bait filmove. Nije on loš glumac, ali mislim da je strašno precenjen.
marsovac je najveće govno ikada
još sam kao stavio da gledam sa ekipom marsovca, ono status na fejsu
kasnije me blam bilo
di kaprio je sigurno jedan od vecih smekera u holivudu....dokaz da ne moras da budes maccho i dlakav i bradat i visok da bi bio faca
da, ima covek karizmu..a dobar je bio u filmu ostrvo kad je bio mlad
da li znate za anegdotu da pavle vujisić na snimanjima kad se pilo u sceni on tražio pravi alkohol.
ludak XD
hahah a jeste bio car iako nije bio istoričar :D
povlačim se ok
Pavle nije bio čak ni glumac i tokom snimanja kamiondžija nije govorio sa Čkaljon, zamisli
E imam Marsovca na hardu dugo kakav je film da l da gledam ili biršem?
čekaj, hoćeš da kažeš da je titanik loš film??
ne samo što je zet, nego se i krstio u pravoslavnoj crkvi †
http://cliparts.co/cliparts/6ip/6pz/6ip6pz7BT.svg
IZBRIŠI BOH, IZBRIŠI ODMAH SADA ODMAH!!!
Eeee kakvi su kraljevi živeli u Jugi (skeč opasan hehe). A ima priča kad je Čkalja sahranjivao nekog od roditelja i došlo mnogo kolega da ga ispoštuju i počne Čkalja od tuge plakati, krenula lavina smeha, nisi ljudi mogli da se kontrolišu koliko im smiješan bio.
Prove ovo si izmislio, piznaj.
Pričao u nekoj Milan Gutović fazon, ili Goran Sultanović. Negde mi se vrzma u glavi, što znači da sam čuo.
Mislim da je to pričao Bora Todorović u nekoj anegdoti
more biti druže ali je bitno da potvrdiš informerovcu da ne lažem, optužuje me pred ovolikim svetom