Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Sad predjoh jos jednom nije lose sad da se sere, ali mnogo jedu govna na ovakvim listama kriticari moj kurac, isto kao sto smo na vuki izabrali let iznad kukavicjeg gnezda za najbolji film ikada, a nikome nije niti omiljeni niti objektivno najbolji..
Kad vidim u top10 mijazakije i kazahstanske drame sere mi se momentalno, social network 27. ??? 25th hour na 26. Meni gotivan film i norton i sve to al nema trika druze, boyhood na 5
Mestu isuse kriste, mulholand prvi ne mogu da gresim dusu juce sam tek skinuo film gledacu ovih dana, ali brat makaronac kaze da je govnurda
http://vukajlija.com/forum/teme/1384?strana=290
Cetvrti peti post
Чек, Лет изнад кукавичјег гнезда овде изабран као најбољи?
Klasicna sabotaza kuma je bila, da ne bude prvi kao i na svakoj drugoj listi, nego na vukajliji veliki strucnjaci
Od toga dana ja sam konstantno sikaniran od autora/moderatora youcanthandlethetruc
Лет је баш прецењен филм, можда нека седмица реално
Pa brate Armine zbog onog famoznog džempera preko košulje i nisi za bolje nego da te Truć šikanira kao pravi moderator.
Biti sikaniran od strane Truca je svojevrsna pohvala i znak da si na pravom putu.
To je i on izjavio jednom prilikom cini mi se, ali verujem da je to samo izgovor da mu boh ne skine moderatora..
25th hour odlican film,scene sa Nortonom pred ogledalom i kad se voze kolima objasnjavaju.
Pravljenje tih lista je generalno sranje, jer ne možeš da nađeš dva čoveka koja će se složiti oko svakog filma da li je dobar ili loš. Jebiga, stvar ukusa. Dobro, možda jedino Prov i Reme, mada i oni imaju svojih neslaganja lolo
Moramo da ih iscimamo da naprave listu bar top10 nekako da se sloze
Ovo moze samo gonzo
http://vukajlija.com/forum/teme/922-dakle-filmovi?strana=1326#post_3575865
Пров и ја имамо прилично различите укусе брт. Мада објективни квалитет је једно, лични укус је друго. Много једења гована захтева покушај објективног бирања филмова, зато су такве листе и говно. Не мерем правити листе.
Svako ko na listu top 10 ne stavi Goodfelas je prilican noob.
https://youtu.be/Ht5QEgadi1s
Brao bombas, meni veciti top5
Hahaha, Arminovih top pet - Kum 1, Kum 2, Kum 3, Once Upon a Time in America i Goodfellas. Arm, moraš da prestaneš da nosiš džemper preko kravate ako oćeš da budeš mafijaš. :D
Prije kiše > Nedodirljivi + Čovek sa Zemlje
npr.
Hahahah ali bez trojke molicu :D
Eee moj bombas whats the world coming to sto se kaze. Nekad se gudfelas gledao na video bimu u kladionici u vreme bombardovanja nisi smeo pisnuti svi pomno gledali iako se stalno pustalo niko nije smio nista reci od autoriteta od tih kriminalaca gluma ko da su pravi a ne glumci a ja na merdevinama gledam u kraju prostorije da bi navatao ista dok burazer odrzava dole posle svi srecni kad se zavrsi zaboravi se na probleme drugi filmovi razvesele samo nakratko ali ne i goodfellas.