Dakle, filmovi

1. Hopkins glumi maestralno naravno.

https://www.imdb.com/title/tt0240772/?ref_=nv_sr_srsg_0
    Postoji razlog što ovaj nijesam gledala ranije, valjda mi je Bog pokazao pravi put.

2. Beše taj film bio u konkurenciji za oskara pre koju godinu ili je hopkins nominovan za tu ulogu ne sećam se.
    A ove Oušn eleven filmove sam gledao sve ukupno možda max pola sata, jednostavno mi nikako ne leže, a pokušao sam stvarno

3. Ni ja Oušne nisam gledao niti ću. Jeste, hopkins uzeo oskara za tu ulogu best actor 2021

4. Šta da gledate Oušnove kad su golo sranje... daj, gubljenje vremena jbt

5. Ocean's Eleven je jedan od onih filomova koje nikad ne ogledaš, ali imaju dobar prizvuk. Tj.samo im je naziv poznat iz nekog razloga, ništa o njemu ranije nijesam znala. Ni mladi Bred, Dzordz i Dzulija nijesu mogli da pomognu, sranje veliko.

6. Samo ta zvučna imena, da. Da namame. Ipak nedovoljno, slažem se. ❤️

7. Tako je.

Sledeće godine dosta dobrih najava ima. Openhajmer, Knives out, Dune...biće zanimljivo.
    Doduše možda se već pušta Knives out u Americi.

8. Voli li neko Tarantinove filmove?

9. Lik što se loži na ženska stopala i nasilje, pa stavlja oba u svoje filmove.

10. Čudno ime Tarantino šta je taj neki italijan a?

11. Vesnice, ako mislimo na isti film, knives out je davno vani ja sam gledao to kino, doduse ukinuo ga brze bolje onako estetski primamljivo ali radnja oprana a fina glumacka postaba i ideja

12. Uff, opisao bih njegove filmove kao jedan od najboljih spojeva dobre akcije i još boljeg dijaloga.
    Lik je svaki film do sada napravio da kida (a to su uglavnom filmovi od preko 2 sata). Puno puno zanimljivih likova i poznatih glumaca poput Brus Vilisa i Samjuel L Džeksona glume često u njegovim filmovima, a posebno u Pulp Fiction koji mi je omiljeni. Tkd ako neko voli nasilje i zanimljive priče, preporučio bih mu da pogleda neki film.

13. Imas Knives out na netflixu već dva mjeseca rekao bih, jedino ako nije neki part 2

14. Pulp Fiction kažeš a? Zanimljivo, pogledaću baš. Kao neki Pakleni šund nešto.

15. Meni zvuči kao da bi neka Uma Thurman pronašla sebi ulogu u tom filmu, tom palp fikšnu ili kako već

16. Uff, opisao bih njegove filmove kao jedan od najboljih spojeva dobre akcije i još boljeg dijaloga.
    Lik je svaki film do sada napravio da kida (a to su uglavnom filmovi od preko 2 sata). Puno puno zanimljivih likova i poznatih glumaca poput Brus Vilisa i Samjuel L Džeksona glume često u njegovim filmovima, a posebno u Pulp Fiction koji mi je omiljeni. Tkd ako neko voli nasilje i zanimljive priče, preporučio bih mu da pogleda neki film.

Zvučiš kao neko ko je gledao Bekstvo iz Šošenka. Jesam u pravu?

17. Moguće, mada kako je ona sve starija Margot Robbie upražnjava njeno mesto.

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.