Dakle, filmovi

1. Moj najomiljeniji film je Höstsonaten od Bergmana, a i generalno volim Bergmana.

2. Moj najomiljeniji film je Höstsonaten od Bergmana, a i generalno volim Bergmana.

On je bio genije za režiju. Sedmi pečat i Divlje jagode bi bili moj izbor.

3. Det sjunde inseglet je zbilja odličan, ali nekako ne mogu da izdvojim njegove filmove, sve ih volim (možda doduše gajim osobitu naklonost ka Vargtimmen kako zbog okolnosti pod kojim sam ga gledao, tako i jer je bio moj prvi Bergman)

4. Svakako su mu i von Sidou i Liv Ulman dobro "legli" u filmovima. Čovek je znao znanje.

5. Inače, Liv Ulman mi je komšinica :)
    A Maks fon Sidou mi je idol na svaki način.

6. Inače, Liv Ulman mi je komšinica :)

Nema šta, pravi poznavalac i poštovalac! :D

7. До јаја филм:
    http://www.imdb.com/title/tt0049223/

Свидео ми се цео тај приказ будућности у то време, јбг, ово је из '56е. Набацали су лепе трипове, уз то да филм има добру причу и одличан крај.

Иначе, глуми и Лесли Нилсен, ово му је вероватно једина озбиљна улога у каријери.

Има прилично иритантних звукова кроз цео филм, али су вероватно покушали да дочарају ту неку свемирску атмосферу. У сваком случају, много добар.

8. Ceo film čekaš da Nilsen napravi neku pizdariju. Prođe film u iščekivanju. :)

9. Tu Lesli Nilsen_ Nisam obratio pažnju. Super film.

10. Хаха, ја га нисам ни сконт'о, тек касније сам видео глумце на нету. Био млад човек, јбт.

11. Billy sta kazes za Blade Runner-a? Meni nekako spor film..al ono, dobar je :D

12. Nisam ljubitelj tog žanra, ali je u svakom slučaju odličan, kultni film.

13. sinoć sam pogledao Up in the air. dobra preporuka, dobar film, baš kao što ti reče da te je iznenadio cijeli tok radnje. svašta mi se vrzmalo po glavi ali onakav kraj nikako :)

14. Drago mi je. Hvala što čitaš. :)

15. bili daj neku dramu dobru, ko shrink :D
    ili kao things we lost in fire sto sam ti preporucio

16. jeste li gledali 'Talentovani gospodin Ripli'? ja sad završavam knjigu, kontao sam da ga pogledam večeras kad sjebem poslednju straaaanicu, SLAAAVIJA!, da ovu noć pretvorim u noć Tom Riplija.

17. Dobar je Ripli film, vrlo dobar. 8/10 od mene.

18. http://www.imdb.com/title/tt0479468/?ref_=sr_2

Koga zanima tema, onako standardno odradjeno...

19. Добар филмић. Интересантна је тематика и пут којим иде. Опет, није нешто револуционаран, али свакако квалитетан филм за погледати.
    ЕДИТ: То јест, ајде мало детаљније да анализирам.
    Пристојно одрађени ликови, чак јако добро. Смештен је у мало нетипично окружење и то има леп шмек. Европски је филм и некако је и та атмосфера у истом. Има добрих сцена и добрих дијалога. Тако да свакако имате препоруку од мене.

20. Gledao sam sad The Mist, sranje film sve do kraja, kraj je oduševljenje, čak sam i srećan bio što je tako ispalo, jer su svi glupi k'o kurac. Inače primetio sam troje glumaca iz Walking Deada, isto su me iritirali kao i u seriji.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.