Dakle, filmovi

1. Inače, ako ti se svideo "Sve o mojoj majci", svideće ti se i od Cassavetesa "The opening night" koji se intertekstualno čita u Almodovarovom delu.

2. pogledaj i Jidlo i ostale Švenkmajerove filmove i poseti njegov muzej takođe.

3. odgledao sam sve njegove,svi su tripcina,al ovaj je najvise objasnio

4. Slažem se, najfinije je odrađen.

5. http://www.imdb.com/title/tt0808279/ Je l' sam ja jedina kojoj se sviđa ovaj film?

6. taj drugi film je od scene do scene kopirao prvi

7. Care, taj drugi je stariji deset godina.

8. Је л' може неко да ми објасни поенту? Гледао сам још давно тај други, тј. ту немачку верзију. Недавно је био на тв-у овај амерички па сам мало ухватио, али у принципу, исти курац као први, само лепши глумци.

Не знам да ли је то био покушај неке психо-драме, или шта већ, једноставно, на мене није оставио никакав утисак. Ретко глуп филм, тачније филмови.

9. Pa pošto mi se svideo ovaj pogledaću i nemačku verziju.
    Mislim da je poenta filma bila da pokaže uticaj filmova na ljude, zato i postoje scene kad se psihopata obraća gledaocu i ona kad vrati vreme. Tako sam ja makar razumela film.

10. Američki varijantu je odradio režiser zadužen za smimanje prvog dela, tj. Mihael Haneke, kultni nemački režiser. Čista studija ekstremnosti i sadizma, koja je u svoje vreme stvorila dosta kontroverzi. Ako si ljubitelj ekstremnog žanra, kao ja, onda je odličan, jer ima solidnu psihološku crtu, plus nije čisto eksploatacioni.

11. Једино ми се свидела музика на крају филма:
    http://www.youtube.com/watch?v=EiE4Jz8fmkY

12. Jel ima negdje prevod za "Pain and Gain" ? Tj. jel neko skidao ovaj film? Ja skinuo i koji god prevod skinem sve sa gugl trenslejtom rađeno, padeža bez i ne daj Bože nikome. A nije mi ćeif gledati bez prevoda.

13. Nema dobrog prevoda još.

14. Care, taj drugi je stariji deset godina.

care,mislim po vremenu prvi,kao stariji,a ne po vasim postovima

15. Ako si ljubitelj ekstremnog žanra, kao ja, onda je odlična, jer ima solidnu psihološku crtu, plus nije čisto eksploatacioni.

Пази, и ја сам љубитељ таквих филмова, али одгледао сам милион бољих на ту тему. Али свако има свој укус, наравно.

Ставио сам ову чешку Алису на скидање.

16. Али ово је победа, хахаха:

pogledaj i Jidlo i ostale Švenkmajerove filmove i poseti njegov muzej takođe.

poseti njegov muzej takođe

17. Пази, и ја сам љубитељ таквих филмова, али одгледао сам милион бољих на ту тему.

Npr?

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.