Dakle, filmovi

1. Dobro, Aflek je glumio slepog superheroja pre desetak godina, može i slepog miša heroja, šta sad :)

2. Хахаха, јес вала, дердевл.. Куку, какав фејл, у биоскопу сам гледао.

3. Čitao sam pre tog filma stripove o Derdevilu i bio sam razočaran kao Šumaherovim verzijama Betmena, koje su, blago rečeno filmovi za predškolsku decu.

4. Najbolji superheroj je Zagor, da se ne lažemo. :)

5. Готивим Бетмена, збиља. А од осталих филмских... Пих, штазнам, Спајдермен је онако метиљав, Хелбој је катастрофа (први гледах), Хулк је ђене-ђене океј и тако.
    Бетмен је ок.. био. Мада, опет, ово са Афлеком, можда и не буде скроооз лоше, а? Не мора много да глуми - кад је испод маске, само му треба дубљи глас од оног његовог поигравања на граници фалсета.
    Мајкл Китон играо у првом делу, поштено мања је фаца од следбеника.

6. Kiton je bio odličan Betmen za kraj osamdesetih, Bejl za dva'esprvi vek, dok je Aflek samo pun pogodak za pun promašaj od filma, koji nit' je o Betmenu nit' je o Supermenu. 'Nači propas'.

7. само му треба дубљи глас од оног његовог поигравања на граници фалсета.

http://images3.kurir-info.rs/slika-900x608/dado-glisic-aleksandra-radovic-marinkova-bara-1356474759-245747.jpg

A vibrato?!

8. Iskreno, ja kada sam čula da će Ledžer glumiti Džokera, sumnjala sam na šta će to ličiti, ali Aflek....... Nekako mi to ne ide na dobro. A i nikad nisam bila veliki fan Supermena, čak i kad se udruži sa Butamenom. A Derdevil je težak fejl.

9. svi su ti filmovi tezak fejl, prave se samo da se pare uzmu! izmislio sam toplu vodu ovim komentarom :D

10. e, a kako vam se cini kolin farel kao glumac?

11. Nolanova trilogija nije fejl, povuci reč da ti ne bih pozv'o Afleka.

12. ok, to sam htio da dopisem, ali rekoh da ne pricam jos vise ociglednih stvari. dobra je nolanova trilogija.

13. Nolanova trilogija nije fejl, povuci reč da ti ne bih pozv'o Afleka.

Kakav crni fejl, samo kažem da sam bila jako prijatno iznenađena Ledžerom, pa ne bih još da otpišem Afleka. I konačno da se neko seti da napravi Bejna pametnog, što je u početku i bio cilj. I koncept Strašila je bio dobar, sve u svemu, veoma dobra trilogija. Naročito prva dva filma.

e, a kako vam se cini kolin farel kao glumac?

Pa....
    to je to što mogu da izjavim

14. bejn doktor nauka.

CITAT Pa.... CITAT
    ne valja?

15. ne valja?

Ono, nit tamo nit ovamo. :D

16. Smorka, jesi gledala In Bruges?

17. Viš', nisam. Realno, nemam mnogo prava da sudim o Ferelu, malo sam njegovih stvari gledala, onu govornicu gde je bio ok, Derdevila, hm, i valjda onaj fejl sa njim i Andželinom Džoli, to nisam imala živaca ni celo da gledam. Ovo ima visoku ocenu, pogledaću, krajem meseca, podseti me.

bejn doktor nauka.

Pa ono, provalio Betmena. On i Hugo Strejndž, ali opet... Impresivno.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.