Dakle, filmovi

1. A ovo za Bena Afleka je samo produbljivanje dna koje je dostignuto kad je odlučeno da se napravi takav film, ili štagod to ispadne na kraju.

Toe to. Napokon su odlučili dubiju Betmena.
    S druge strane, ima još skoro dvije godine da mu se dogodi nešto što bi ga spriječilo da glumi bilo šta više.

2. BEN AFLEK HAHAHAHAHAAHHAAHHAAHHAHA

3. Msm da je odabran samo za nastavak Men of Steel, a ne za novu franšizu.

Jes, o tome je, nažalost reč. I šta se na kraju može zaključiti? Pa, da o Betmenu postoji 1.000, a o Supermenu dva stripa na osnovu kojih se mogu snimiti delovi. Od ta dva, jedan je sa Betmenom... pa jebote, mogli su se malko više potruditi i snimiti tri normalna dela, pa nakon toga neka se drndaju sa miksovanjem likova.

4. Najbolji Supermen je bio Kristofer Riv, bog da mu dušu prosti.

5. Meni je Supermen jednostavno nezanimljiv i nemaštovit. Leti, mnogo je jak, mnogo je brz, puca lasere iz očiju... Jedina slabost mu je Kriptonit, pa samim tim zaplet mora da se vrti oko toga. Ostali protivnici jedino nemaju poentu. Šta, dođe džinovska gorila, on je išamara. Dođe lik koji je od metala, on ga istopi. Jebeš ti to, daj neku raznovrsnost. I još nisu mogli pišljivu masku da mu smisle, ima samo onaj retardirani kostim i plašt.
    Znam da nije tema, al' moram malo da bacim hejt.

6. Sto se tice super junaka jedino mi je Henkok interesantan, i mogao bih da pogledam nastavak (najavljen je) ovo ostalo Marvel sto stancuje na svakih po'godine nemam zelju.

7. Svi filmovi sa superherojima su njesra, jer su superheroji njesra.

8. Filmovi sa superherojima su njesra, a Marvelovi posebno :D

9. Svi filmovi sa superherojima su njesra, jer su superheroji njesra.

Tako je!
    Jedino gotivim x-men, sve ostalo me smara...

10. Problem je što su uglavnom oni oličenje ''američke pravde'', crno na belo, dobro protiv zla, neuništivi i razbijaju. Nema nikakve neizvesnosti ili neočekivanih zapleta.
    Mislim da je zato Nolanov Betmen dobro prošao, jer pogađa srž stripa, koji je i zamišljen kao mračnija alternativa ostalim herojima. I pri tome nije ''super'', čovek je.

11. Završio sa "Iron Man 3". Nije loš, zanimljiv. Film onako za popodne, da odmoriš glavu.

12. SUPER HEROJI NE JEBU ZATO SU I SRANJE FILMOVI
    KAKO DA JEBE SA KAMENOM KITOM?
    ILI AKO UMESTO SPERME IZBACUJE NOZEVE ISKASAPICE JOJ FACU POSLE FACIALA

13. HAHAHAAHHA BEN AFLEK BETMEN HAHAHAHAHAHAHAHAHAAHHAHA

14. A DOBRO STOJACE MU ONI ROGOVI

15. OVO JE DA BUDE SMOR BETMEN
    ANTI BETMEN
    PRELAZIMO NA DZOKEROVU STRANU

16. ben alfece spasi sam sebe a ne grad od jokera

17. Грин Лантерн је до јаја супер херој, оно фазон, има лампу која зрачи зеленом светлошћу, показује му правац и гони зло, који врх. Плус, носач зелене лампе има зелени костим с маском и црпи своју моћ из зелене лампе, врх.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.