Dakle, filmovi

1. Sad htio da napišem. Agilni to je taj.

2. I dobro je da ste me podsetili na njega, tri puta sam ga gledao do pola, uvek negde morao da palim. Vidim da ocene i kritike nisu nešto posebno, ali pamtim da baš drži pažnju opako.

3. Normalno je da mu je ovako lošija ocjena jer je škakljiva tema. Uglavnom, vrijedi pogledat.

4. Pa i komedijama su ocene očajne. Svakoj komediji. Jedino naših par filmova su dobro ocenjeni i svi Čaplinovi. I neki indijski šugavi. Ja se tripujem da ću da fasujem neku boleštinu gledajući indijske filmove.

5. Dzankee
    Da gledam Mullholand Dr?

Gledaj.

6. Хахаха, једва чекам Џанкијев коментар на филм.

7. ako prezivi, vidjecemo ga jednom, ako ne, vidjecemo ga dva puta

8. Ljudi hvala vam mnogo. Uspeo sam da odgledam početak i sam kraj kad onaj advokat uleće kod svoje dece u sobu a ona đipaju i hedbenguju uz nešto tipa motorna testera slomiću ti kičmu.
    Ima još jedan. Poznatiji je čini mi se dosta. On je klinac. Hoće da postane poznati novinar ili tako nešto i onda kreće na turneju sa nekim bendom. Pred kraj turneje oni su u avionu i avion pada i jedan prizna da je peder. Posle kad dođe u redakciju provale da je klinac, da mu je sve što je pisao u kurcu, izmisle drugu priču a njega pošalju kući.
    Tražio sam al nisam uspo.
    Hvala još jednoom aaaaaaaaaaaaaaaaa odo odma da gledam :D

9. Pain and Gain лудница од филма, ако је оно стварно по истинитом догађају онда их стварно треба пребити ко мачке због тога што су толико луди и глупи, врело препоручујем !

10. Hvalaaaa aleksandraaaa
    Nego jel ima uopšte tema za filmove - izgubljeno nađeno , kao za muziku ?

11. SiM-e rekoh ti, ja oplakao neke scene...super film!

12. лудница од филма, ако је оно стварно по истинитом догађају онда их стварно треба пребити ко мачке због тога што су толико луди и глупи, врело препоручујем !

Jeste, samo što su, naravno, dodali neke stvari da bi bilo smešnije itd. Ali glavni deo priče je tačan. U verziji koju sam ja skinuo ima na kraju ko je kakvu kaznu dobio.

MlaDiLuče, http://vukajlija.com/forum/teme/20473-zna-li-neko-koji-je-ovo-film?strana=67#post_2491352.

13. Искрено, међу 5 најпрецењенијих филмова у историји. Никад ми неће бити јасно зашто људи готиве тај филм, толико покрадених идеја, јефтиних клишеа и лоших дијалога, да јебеш га... филм за наложене клинце који трипују револуцију. Али добро, укуси су различити...

+1

I po stoti put, ovo je filmcina.
    http://www.imdb.com/title/tt1247692/?ref_=fn_al_tt_1

14. Pain and Gain ovako nije nista posebno, ali privlaci zato sto je jebeno istinit, najbolja scena je kad Rok rostilja odsecene udove napolju.

15. http://www.imdb.com/title/tt1054606/?ref_=sr_1

Ništa posebno, al' nije ni loš. Ledžerov poslednji zato i pogledah.

16. Ja započeo kvintologiju dajhardova
    Planiram i Oceanovih 12 i 13 da pogledam

17. Odgledao sinoc Diktatora i Horrible bosses. Razocarenje, jedva da sam se nasmesio..
    Jel zna neko bas dobru komediju?

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.