Dakle, filmovi

1. па кад ми предлажете филмове са зомбијима и уклетим кућама јебо вас бог

2. Eno, ja ti dadoh demone, prave demone. Ono, zaposednu te, pa uđu u tebe demoni.

3. Gleajte clean, shaven , prelud psihotriler. Jezivo realno

4. Predložio ti čovek The Others, odličan film, ti se popišao po njegovom predlogu na osnovu opisa, bez da si i pomislio da odgledaš. Što tražiš predloge onda, da namerno drkaš ljude ili šta?

5. on je patriota i kočijaš... njegov nik je jebač... on troluje...
    on nikada nepriča o tome... on je MARKO

6. dajte neki brutalan sa totalno nepoznatim glumcima

7. Brutalan u smislu dobar ili bsa kasapljenjem i masakrom?

8. Hahahahahajbbraten dzonindep i penelopa ko su ti jbt?

9. http://www.imdb.com/title/tt0116231/?ref_=nv_sr_1 brutalno dobar se nekim tamo turcima

e taj film mi stoji u kompu oko 2 god...jel stvarno dobar reci najiskrenije..visoka imdb ocena kod turskih i pakistanskih filmova ne znaci nista..njihovoj publici je svaki film za 10.jednom sam skinuo neki pakistanski sa ocenom preko 8 i imao je oko 20 hiljada glasova, mislio sam da je dobar, nisam znao.kad sam ga pustio, posle 15 min mi skocio pritisak i secer..toliko klisea i sranja za 15 min nisam video u zivotu..znaci reci mi iskreno jel valja to?tesko mi je da poverujem da turci mogu da naprave dobar film

10. добра је девета капија

11. скинућу сутра да гледам ди адрс, ако буде као што мислим да јесте знам де да нађем каунта

12. @labokv
    Eškija je mnogo moćan film. Uopšte se ne sećam kako sam došao do filma, jer i ja izbegavam bliskoistočne/indijske filmove, al drago mi je da ovaj nisam propustio. Odgledaj ga, mnogo je jak.

Inače sam skoro odgledao drugi turski film u životu, samo zato jer glumi deda iz eškije a opis je zvučao lepo:
    http://www.imdb.com/title/tt1668191/?ref_=rvi_tt
    Dobar film, pogotovu ko voli tu vrstu filmova sa rešavanjem ubistva.

13. овај филм тхе отхерс и није потпуно срање, али је предвидљив, бар мени јер сам гледао много сличних филмова и СПОЈЛЕР негде на половини био скоро сигуран ко је жив а ко мртав и као у још четрес иљада филмова главни лик на крају сконта да се сјебао јако

и много је јајарски ово што раде у филмовима те врсте кад утишају максимално па мораш да одврнеш звучнике на 70% да би чуо њихов шапат и само ти искочи неки курац и попуцају бубне опне и стакла на прозорима а срце стане на пола сата нек се носе у пичку материну

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.