Prijava

hahah hoti, to si lepo rekao.mada za vucica moze komotno da se kaze da je kralj,.

Negroidno Govedo
i to se slažem...znači obradili smo i tu slabost monarhije...dalje...

ja nekako mrzim ove demokratski nametnuto izabrane predstavnike naroda :)

Прво, да не заборавим, ја сам за то да се поскидају оне срамне табле са енглеским преводом имена јавних установа, а ко их је поставио да иде на робију.
Друго, да се из имена државе брише »Република«. Нека буде само Србија. Шта се кога тиче наше уређење (и јес ми уређење)? Ко је додељивао двословне и трословне ознаке државама, није мислио на безначајну Србију - SR је Суринам, SB Соломонова Острва, SI Словенија, SY Сирија SA Саудијска Арабија... Е па нек му боде очи RS без R.
Треће, кад смо оно мењали Тадића за Николића, ја сам први пут у животу хтела да гласам по сваку цену, да стојим у реду за гласање... Кад сам видела - на првом месту - жребом одређено - име др Зорана Станковића - јединог доктора на листи, помислила сам - е ово је прст Божји... И кад он није изабран, није био ни други, ни трећи... Онакав човек, каквог никад нисмо имали нити ћемо имати... Е онда овај народ није ни заслужио да га онакав човек води... Вама који сте против СНС или било које партије - што пре схватите да су сви политичари исти - биће вам лакше.

Drugog kralja sem Vučića nema

Moje je kraljevstvo jedina monarhija u kojoj anarhija nosi krunu!
Ovo je moj citat iz jednog prikaza. Protiv prestola i pijedestala dok me ima.

Da li si se isplakala?

Ps meni niko ne naredjuje

dr .Vuk
,,Da li si se isplakala?"

Колико знам, тачан одговор на ово гласи: ,,Тек ће да се плаче."

Jesi smisljao odgovor 4 meseca brate.

Al mu ga je šuknula, vredilo je čekati

gospodin je popio ban na zozo nalogu pa sad koristi ovaj, ne znam zašto je prestao koristiti oksfordskirecnik i čakmuris naloge doduše.