Prijava

Poenta posta je da bismo imali bolje šanse sa ljudima koje bismo izabrali metodom slučajnog uzorka nego sa ovom ekipom koja je sad na vlasti.
A inače nemam pojma koji je odnos.

Alo, ljudi, koji vam je?!
Jel je ovo srednji vek ili šta? Srbija je republika i gotovo!
Nemamo tradiciju kraljeva, imamo tradiciju ubijanja kraljeva jer kraljeve nismo hteli, tuđe ili naše. I šta sada pokrećete neke gluposti koje se NIKADA neće desiti.

Jesi ovo kopirao sa blica ili b92

Mani se rađarde viš da bi ljudi za šefa države lika kome se trenutni politički marketing bazira na tome da priča kako su karađorđevići zapravo potomci nemanjića

https://scontent.fbeg4-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/21317579_129357497704482_2839957043797381792_n.png?oh=ab8670e16f2a93fd24398ffe87a0c681&oe=5A8FD0C7

kopirao sam ovo sa prve strane ove teme xD

Kralj je najslabija tačka, mora da beži kad je u šahu. Kraljica je kraljina, i još dobro guta (u osam smerova)

Kad smo već kod kraljice, vi bi zaista u zemlji Danice Drašković, Mire Marković i Slavice Janković posvetili državu jednom kralju?

Sve je bolje od Gice Nikolić i majke joj.

Перињo, поента је у томе што је краљ/принц од малена учен как се влада државом, док се данашњи предсједници појаве ниоткуда пола године пред изборе и побједе на њима а нико не.зна ни ко су ни одакле су дошли.
- краљевске куће имају много већи углед у свијету него предсједник који се мијења сваких 5 година
- краљ има циљ да остави што јачу државу свом насљеднику а не да пограби за 5 година све што може

Romanija kako to mislis? (odnosi se na sve sto si napisao, a sve je netacno)

Перињo, поента је у томе што је краљ/принц од малена учен как се влада државом

A ostali nekralj smrtnici leže u krevet i drkaju kurac do 40te, i onda ih pukne fleška pa jedna polovina odluči da ode u vodoinstalatere a druga u državnike.

I ovog tvog sada su od malena vaspitavali da vlada državom pa je em nepismen na oba jezika koja govori, em mu se politički marketing bazira na ovome

https://snag.gy/Fe25Zt.jpg

док се данашњи предсједници појаве ниоткуда пола године пред изборе и побједе на њима а нико не.зна ни ко су ни одакле су дошли.

Ovo je takva generalizacija i glupost da neću uopšte ni da komentarišem

краљевске куће имају много већи углед у свијету

Da, u ostalih 6 monarhija koliko je ukupno u svetu ostalo, bar ako pričamo o bitnim državama a ne tipa nepal

краљ има циљ да остави што јачу државу свом насљеднику

Da be da, zato je Vukašin oslepeo Stefana, Dušan ga bacio u tamnicu, Čarls rovnuo Dajanu u stub, itd itd.

Idi kući

Brate, gde se, pored skandinavskih zemalja, zemalja beneluksa ili komnvelta uhvati za Nepal kao predstavnika monarhija. Moronski je pričati u 21. veku o vraćanju konkretne moći monarhu ali neka parlamentarna monarhija gde će kralj imati dužnost samo da potpiše zakon koji izglasa parlament i raspiše parlamentarne izbore kad zatreba isl. Republike u evropi su ili zemlje poražene u ww1 pa im monarsi oterani i u tim državama i dalje koliko toliko živi pokret za restauraciju monarhije ili komunjarske zemlje ili veštačke državice tipa bih, hr, kosovo albanija, ukrajina itd. E sad kad bi preskočili onog debila i presto dali nekom od sinova princa tomislava to bi onda tek bilo tru.

Btw slušam direktore od jutros zato me spopo ovoliki monarhizam inače me boli kurac uglavnom za ovu temu

Čiji monarsi inače obavljaju isključivo ceremonijalne funkcije. Svaka stvar koja je iole bitna za državu se prepušta državniku koji je izabran od strane naroda. Tako da ako oćeš kralja da bi ga gledao triput godišnje na rts kako ti čestita praznike i plaćao veći porez da bi batica mogo da prdi u svojih 500 kvadrata na dedinju, onda i zaslužuješ da te jebe taj gazda, šta da ti kažem.

Da li to stvarno vise kosta od izbora svake 4 godine?

Koji gazda koga jebe ne razumem a i plaćamo porez svakako i za predsednika republike ovako bi još i uštedeli koji dinar na svakih pet godina jer nebi bilo izbora predsedničkih, uostalom samo se sirotinja žali na poreze a jebeš sirotinju svakako tako da nema puno veze.

bar plaćaš čoveka koji obavlja neku funkciju sem čestitanja božića?

Toma ni to nije obavljao

To je kritika čoveka, ne sistema