Dakle, filmovi

1. Ovaj musašijev je odličan, eo preporuke još jedared da pogledate.

2. Драјв је закон, немате појма. Него се зове драјв и људи мисле да је то вожња, па га гледа фастендфјуриоус публика.

3. Драјв је закон, немате појма. Него се зове драјв и људи мисле да је то вожња, па га гледа фастендфјуриоус публика.

jebace te sveti sava zbog ove izjave

4. Свети Сава плаче кад пљујете драјв. Драјв је прича о Светом Сави који помаже људима у невољи.

5. http://www.imdb.com/title/tt2229499/
    Dobar film, dopada mi se! Samo mi je zasmetalo pomalo što se vide godine na Džulijani, mislim i treba da bude starija, ali ne verujem da treba baš toliko.

Zar nije "Drive" u nazivu filma i kao nagon, a ne samo kao vožnja?

6. Drive je vrhunski film. Nemate blage veze.

7. drajv je sranje , gosling je gej

8. Zar nije "Drive" u nazivu filma i kao nagon, a ne samo kao vožnja?

Наравно да јесте.

9. Ma mozda i nije gej, samo retardirano glumi, i retardiran je uopste.

10. jebace vas lepa lukic

11. lepava jebe glasom

12. Докле ћете више да лажете људе овде о квалитету филмова? Како вас, бре, није срамота?

13. Došao da izrazim utiske od drajvu, al vidim da se već govori o istom. Dakle, sranje je precenjeno. 4.5/10

14. e nemojte gledati drajv, print je sranje

15. Nienna
    drive je sranje necu da ga gledam

pre 2 sata
    ollanik
    drive je sranje

YouCantHandleTheTruћ
    http://www.imdb.com/title/tt0780504/

Одличан филм.

He, kontroverza. Elem, meni nešto pri kraju se razmecao film, šta ga znam, taj završni deo mi bio onako.

16. Прекини више! Осећи ћу ти кабал!

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.