Kojih se sve afera i dalje secate? Ko zna kako su se zavrsile?
Za pocetak:
Afera "Bodrum" - cuveni dokaz da covek (muskog i zenskog pola) moze da bude na 2 mesta u isto vreme.
Afera "Secer(ko)" - ili kako zajebati EU i navuci narod da zbog toga ispasta umesto Vas.
Afera "Satelit" - cuveno zacece srpskog svemirskog programa.
pa afera Indeks, je počela u KG-u, dok se sudilo u SD-u, po ne znam kojoj logici, naravno to je halabuka oko podmitljivih univerzitetskih profesora...na kraju sve je ostalo ko što je i bilo...
afera kofer je vezana za Dačića i neke pare, nešto i g17+ , al se ne sećam...
alpina por, afera s Veljom i onima što su prvo dobili pa izgubili koncesiju za neki autoput...
afera putevi, čuvena afera sa malverzacijama oko putarina, otkrio neki radnik, snimao mobilnim, a kasnije izbačen sa posla jer je bio savestan pa prijavio :)
Afera "Indeks"
Kad se samo setim, 3 dana se samo o tome prica, a tadasnji ministar obrazovanja S.Vuksanovic (valjda) se uopste i ne oglasava.
Jbte pa u Svedskoj je ministar obrazovanja podneo ostavku kada je SAZNAO da u toj drzavi i dalje ima nepismenih.
A kako su se okoncale one afere "Pancir" i "Satelit" sa tadasnjim ministrom, ja mislim, odbrane P.Davinicem, sto je narucio od Izraela neke satelite po nekoj nenormalnoj ceni??
Necro, mislim da se pričalo da gospodin ministar obrazovanja posle te afere nije tri dana mogao da zaspe ko čovek. Kažu da je bio budan do 2 ujutru. Tek onda je nekako mogao da utone u san. A morao je na posao od 7h!
pa kad su kupovali biljke i nameštaj jeftino a pisali da je bilo skupo, a razliku trpali u džep...znam da je bio neki filadendron od nekolko iljada evra :)
isto i afera sa onim Krištom kad već pominjemo JAT.
Kojih se sve afera i dalje secate? Ko zna kako su se zavrsile?
Za pocetak:
Afera "Bodrum" - cuveni dokaz da covek (muskog i zenskog pola) moze da bude na 2 mesta u isto vreme.
Afera "Secer(ko)" - ili kako zajebati EU i navuci narod da zbog toga ispasta umesto Vas.
Afera "Satelit" - cuveno zacece srpskog svemirskog programa.
haha, 'Bodrum' je bila jaka, sa Acom :D
Afera Indeks
Afera Kofer
Afera Putevi
Afera Alpina por i trista kurca...to ovi sa vrha aferišu da bi običnim ljudima zgadili politiku :)
Bilo bi lepo ako biste pored afere ukratko opisali i o cemu se radilo. Ja sam za neke od ovih skoro zaboravio.
pa afera Indeks, je počela u KG-u, dok se sudilo u SD-u, po ne znam kojoj logici, naravno to je halabuka oko podmitljivih univerzitetskih profesora...na kraju sve je ostalo ko što je i bilo...
afera kofer je vezana za Dačića i neke pare, nešto i g17+ , al se ne sećam...
alpina por, afera s Veljom i onima što su prvo dobili pa izgubili koncesiju za neki autoput...
afera putevi, čuvena afera sa malverzacijama oko putarina, otkrio neki radnik, snimao mobilnim, a kasnije izbačen sa posla jer je bio savestan pa prijavio :)
A sta bi sa onim Vukom jebemligakakosepreziva i prvom sex-aferom u Srba? Znam da su mu nesto kao sudili. Zna neko kako se to zavrsilo?
Obradović. Pojma nemam kako je taj lik prošo...
Pa onda afera "Perisic" - general-spijun (i Obradovic bese general cini mi se). I to se negde zaturilo.
Pancir afera. Mile Dragić i kompanija.
Afera "Erikson" - stipendiranje Labusove cerke.
Afera "Indeks"
Kad se samo setim, 3 dana se samo o tome prica, a tadasnji ministar obrazovanja S.Vuksanovic (valjda) se uopste i ne oglasava.
Jbte pa u Svedskoj je ministar obrazovanja podneo ostavku kada je SAZNAO da u toj drzavi i dalje ima nepismenih.
A kako su se okoncale one afere "Pancir" i "Satelit" sa tadasnjim ministrom, ja mislim, odbrane P.Davinicem, sto je narucio od Izraela neke satelite po nekoj nenormalnoj ceni??
Verovatno kerov qratz kao i za sve ostalo.
Necro, mislim da se pričalo da gospodin ministar obrazovanja posle te afere nije tri dana mogao da zaspe ko čovek. Kažu da je bio budan do 2 ujutru. Tek onda je nekako mogao da utone u san. A morao je na posao od 7h!
jadan ministar!
pa ona afera sa filadendronima iz JAT-a
Kakvim filadendronima? Znam da je bilo nešto sa onim tehničarima što su dolazili iz Alžira.
pa kad su kupovali biljke i nameštaj jeftino a pisali da je bilo skupo, a razliku trpali u džep...znam da je bio neki filadendron od nekolko iljada evra :)
isto i afera sa onim Krištom kad već pominjemo JAT.
Što je ovo zamrlo ? Pa dosta se još afera dogodilo ili se ljudima smučilo da citiraju Insajdera ?