Kutak za gitariste i one koji bi voleli to da budu

1. Što sam jutros napravio rif sam sam sebe uplašio!

2. Kako nemaš, jel sviraš električnu preko kompa ili kako?

3. VUKAŠINE ZABRANJENO JE REKLAMIRANJE NA SAJTU!!!!!!!!!!!!1111111

GINGERI NEMAJU PARAVO OGLAŠAVANJA!

4. LUDI CAK
    Kako nemaš, jel sviraš električnu preko kompa ili kako?

Trenutno samo akustičnu.

5. E jebiga. Pa napiši u GuitarPro-u tabulature, ili u Notepadu, pa da neko snimi da čujemo ako je već tako dobar riff :)

6. Plaši se da neko neće da mu ukrade i postane svecki poznat sa njegovim riffom.
    Meni gitara stiže sutra, već nedelju dana, weeeeeeeeeee!

7. Plaši se da neko neće da mu ukrade i postane svecki poznat sa njegovim riffom.

Pa znamo da je njegov, evo ovde ima dokaz sad, jebiga :)

8. Ima da ištampam ovo.
    Offtopic:Šoker igra gta 4

9. Pa znamo da je njegov, evo ovde ima dokaz sad, jebiga :)

Zamisli scenario:
    Doš'o Brega ovde da popljuje sve koji su ga popljuvali, i naiđe na Ričijev riff, odsvira, skarabudži pesmicu neku i postane svecki poznat kao čovek koji je rokenorol opet doveo u mejnstrim.

10. Update:
    Riff će biti pretočen u pesmu.Keep watching.

11. Џими
    Даркмене, је л' користиш Guitar Rig са Кјубејзом?

Ne koristim Guitar Rig, ranije sam ga koristio dok nisam imao procesor, sada mi sve ide na procesor i line in... Zasto? Je l' imas neki problem sa GR?

12. Guitar Rig je super meni, imaš kilo efekata, različitih mogućnosti, baš je dobar, pogotovo jer nemam pojačalo.

13. Pitanje za gitariste: Jel mozete da odsvirate ovu pesmu, a da se uopste ne zbunite? :)

http://www.youtube.com/watch?v=PQc0AI5FP6k

14. Generacija by Jimi :D
    http://www.youtube.com/watch?v=bbq5F2yd01U
    Slusao onu obradu Kalezica, ali ova je bolja ;)

15. Фала, Даркмене. Ал' ова песма је ипак брука и срамота колико је једноставна. :)

Елем:

Ne koristim Guitar Rig, ranije sam ga koristio dok nisam imao procesor, sada mi sve ide na procesor i line in... Zasto? Je l' imas neki problem sa GR?

Па, ја импортујем ГР у Кјубејз као плагин и ради, али онда кад снимим гитару сконтам да сам снимио само клин, а кјубејз га као таквог провуче кроз ефекте из ГР током репродукције. Не знам како да снимим деоницу са све ефектима.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.