Kutak za gitariste i one koji bi voleli to da budu

1. Ма ближе мојој гајби. :)
    Ал капирам да би ти се навалило народ са Медака, Вождовца и Душановца, за класу је ближе него ишта друго.

2. Хахахахаах, па добро бре, има ту овај душановачки мост, брзо се стиже. :Р
    Ако отворим, очекујем те! олол
    Иначе, на то сам циљао, на људе са целог Вожда (Кумодраж, Душановац, Јерковић, Медак, Бањица, Авала) а и можда са Коњарника, Устаничка је ту близу.
    Само да скрпим неки дингер, кобјаснићу овим лузерима како се води студио. лололо

3. Ако отворим, очекујем те! олол

ЏАБЕ КАЖЕШ? мммоооже
    И увек да имаш у студију неколико батерија од 9 волти да купи народ. Два-три пута сам се поштено презнојио пред пробу ил свирку док сам јурио батерије по трафикама и максијима. И климу да обезбедиш. 8==D

4. Биће неке промоције свакако. ;)
    Наравно да ћу да продајем и батерије и све што треба. Вуцарах се по разноразним студијима годинама, а и једно време сам радио у једном од њих, тако да знам шта људи волУ! А клима је маст хев.

5. Ево метал верзије друге Пантелине песме. Расни метал жанр!

http://soundcloud.com/chavez90/chavez-rasan-si-pantela-mjetal

6. Ја сам релативно скоро почео бас-гитару... Може се рећи да ми не иде лоше.
    Имам Виконт, нека копија Фендера, а једног лепог дана ћу да набавим Precision Bass, ако у међувремену не пређем на соло-гитару.

7. ако у међувремену не пређем на соло-гитару.

Kad se setim samo da sam ubedjivao ljude da postoje SOLO i RITAM gitare. Mislim, kao posebne gitare za soliste koji cepaju lid i posebne za one koji drze ritam. Koji transfer.

8. префикс "соло" сам додао углавном да бих направио дистинкцију... мада сам поборник четворочланих бендова, ритам се реално свира на басу и бубњу... зна се за шта су ђитре ;)

хехехехе занимљива теорија, до јаја фазон да ложиш балавурдију :)

9. Ma shvatio sa msta si hteo da kazes. Nego me podseti na stare ispade.

10. префикс "соло" сам додао углавном да бих направио дистинкцију... мада сам поборник четворочланих бендова, ритам се реално свира на басу и бубњу... зна се за шта су ђитре ;)

Маћори, мора некад звук да се попуни. Није то то.

11. A sad to je vise od zanra do zanra. Zanrovi su pitanje ukusa. O ukusima se ne raspravlja. Zakljucavaj temu

12. O ukusima se ne raspravlja, ali je moj bolji. :)

13. Postoji tema za "muzicka stvaralastva".

14. mora prokomentarisem... (mozda ce nekome nekada biti korisno)

ljudi, nemojte pevati na engleskom. jednostavno nemojte.
    zivim na engleskom govornom podrucju zadnje 4 godine, i bilo bi mi tupavo da pevam pred ljudima na engleskom, zbog akcenta. akcenta koji je nakon ovog vremena irski u poredjenju sa ovim gore i recimo kad cujem irish stew itd...

ako ciljate da vas razumeju stranci, glupo je zato sto zvuci... pa zvuci kao kad cujete nekog azijata ili indijca sa tvrdim akcentom da peva na engleskom. smesno. transferise.
    ako ciljate da budete kulji pred srbima, kao ej, pevaju na engleskom, i to ne ide. koliko dobrih nasih bendova znate sto pevaju tako? 1?
    ako mislite da je engleski muzikalniji i to nije. samo u glavi zvucite dobro.

eto, negde sam morao da napisem, al uvek me golica kad vidim nekog da peva na engleskom. (aj, neki kaver i moze da prodje, al da komponujete pesme i pisete tekst... jednostavno nemoj)

EDIT: znam da je kaver ovo gore, al cisto da napisem negde da procitaju ljudi sto se bave muzikom. ne stidite se srpskog ko mnogi...

15. Апсолутно се слажем. Код нас не постоји бенд који прави добре песме на енглеском, нити је икад постојао. Чак и кад певач има добар акценат, текстови су глупи и изворни ховорници их доживљавају као ''шкк'', нешто неприродно изречено.

16. Kačio sam linkove zbog gitarskih dijelova...Al svakako koristan savjet, proslijediću...I poslušaće. Inače sviraju samo 2 stranjske stvari, tako da neće biti neke štete. Vidjeh da sam slučajno okačio 2 ista posta, htio sad da obrišem jedan, al odoše oba, jebiga..Sad sa strane gledano vaši komentari nemaju smisla, al koga je to još briga...

17. moze malo komercijale :DD ??
    ponosan sam na harmoniju na kraju XD
    http://soundcloud.com/moma01/skrillex-scary-monsters

18. Evo ljudi, saga o Panteli je dobila (verovatno) poslednji korak u cilju dizanja do kultnog statusa.

http://soundcloud.com/chavez90/final-cut-balada-o-panteli

Bacite posluš!