Kutak za gitariste i one koji bi voleli to da budu

1. Uh.. mislio sam na snagu, a napisao sam sustain :S

E# onaj program nece da mi radi kako treba, pojede mi ceo ram, a i trazi nenormalnu kolicinu buffer prostora na hardu, ja mu namestim 30 gb i to mu malo, pa sam obrisao japanski-hentaji-muzicki programcic :D

Ti jel ti uspeo nesto da uradis?

2. Реморкер, ово си ти свирао?

3. Prvo oceni pa ces onda da vidis ko je autor. Da bude posteno, ko s definicijama :)

Da, ja sam. Nema tu mnogo svirke. Ja u stvari zelim da budem pevac :)))

4. Ма, знам да нема свирке, али оно... Добар глас имаш. И фино си искомбиновао све ове песме.

Него, реци ми, иначе се бавиш музиком?

Додао сам те на Јут Јубу.

5. Ne bavim se. Samo volem :)

6. И ја исто. :) А свираш и саксофон?

7. A ne. Sa saksofonom se samo slikam :))) http://www.xkcd.com/655/

Je l' ja za ovo YT dodavanje treba nesto da potvrdim ili? Predpostavljam da ne, posto mi nista nije iskocilo...

Danas dosao s posla. Kupio kabl da vidim malo kako zvuci gitara preko "ozvucenja" (integrisana zvucna, pa preko nje do mini linije :/ ) Probao malo da snimim nesto - krs. Pa reko da uporedim kad to snimim web kamericom i to ladno bolje zvuci. I onda reko, aj kad je vec sve podeseno... I onda kad sam vec snimio reko aj podelim s nekim :) Eto... To je moje opravdanje za veceras :)

8. Има у Инбокс, па Френд инвајтс.
    Е, јебига, таман сам мислио да те ангажујем са саксофоном да снимимо нешто. :))

9. Danas dosao s posla. Kupio kabl da vidim malo kako zvuci gitara preko "ozvucenja" (integrisana zvucna, pa preko nje do mini linije :/ ) Probao malo da snimim nesto - krs. Pa reko da uporedim kad to snimim web kamericom i to ladno bolje zvuci. I onda reko, aj kad je vec sve podeseno... I onda kad sam vec snimio reko aj podelim s nekim :) Eto... To je moje opravdanje za veceras :)

А чек... Гитара је озвучена, па си је повезао са картицом?

10. Aaa... vidi stvarno. Jbg... :)

11. Краљ позера.
    :))

12. :seretski nakrivljuje svoju krunu:

Jeste ozvucena, ali snimak je "pure unplugged" :) Losa je ova integrisana zvucna. Za snimanje bas-bas... Jer ja cujem mnogo lepse zvuk na zvucnicima, nego sto se posle cuje snimak.

13. Ту ми нешто смрди, искрено. Не може ТОЛИКО лошији звук да буде.
    Пре бих рекао да се ради о еквилајзеру у програму у коме си снимао. Можда је он мало испомеран.

14. ma jok. samo sam instalirao sta mi je prvo palo pod ruku i sa svim default podesavanjima snimao. Zvucalo je ko da imam distorziju, ali lošu :) Sad razmišljam, možda je mic trebalo da stišam... Mada sam probavao gitaru da stišam i uopšte nije pomagalo.

15. Можда је микрофон требало да стишаш, да. Кад је прејак сигнал, дисторзија се јавља. НА томе се досторзија и заснива, уосталом. :)

Можда је и лош микрофон из гитаре?

Кад снимиш звук, канал треба да изгледа као овај доњи, а не као горњи:

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/b/b0/Metallica_My_Apocalypse_waveform.png

16. Da, ma znam to. I izgledao je kao donji, al je opet bilo lose. Pa mic u gitari nije (toliko) los. Cuo sam je u prodavnici kako zvuci na ozvucenju. Bilo je mnogo bolje nego ovaj moj snimak :)

17. Е, па онда немам појма. :) Је л' си га уб'о у микрофонски улаз на картици или у line in?

18. Ma probo sve... Ostaje jos jedino da ipak stisam mic. al to sutra :)

19. @Remorker
    Odlicno pevas! Svaka cast, ne bi trebalo da ti je ovo zajebancija :D Mnogi pokusavaju ovako da pevaju :D

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.