Prijava

"али сам гледао од Марадоне много снимака мада су то они пробрани и ту је увек био одличан" - Pa to ti ja i pricam. Nece valjda snimati neku utakmicu u kojoj do lopte nije dosao?

"Ово за Месија је ок али не тражи се најбољи стрелац већ најбољи играч."

E ovim stvarno ne znam sta si hteo da kazes. Mozda si mislio na ono "nije vazni ko da gol, bitno ja igrati za tim", onda ok. Mada ne znam kakve to veze sa Mesijem ima, posto svake sezone ima 10-15 asistencija(mrzi me da sad brljam po statistici).

Ovo sti si rekao da je prerano da ga proglasavju najboljim svih vremena u 22. godini, to si skroz u pravu. To se radi pred kraj ili na kraju karijere.

Mozda cete sad steci utisak da se ja lozim na Mesija, cim ga ovoliko branim, ali to nikako nije tacno. :)

Jedino sto meni ide na kurac su dve izlizane ili se cak moze reci prelizane fraze "Koji Mesi, protiv Osasune cela 22 minuta nije pipnuo loptu, a ja gled'o na Jutjubu, Maradona na svakom klipu dribla trojicu, a jos mi i deda prica da je on najbolji" i ona druga "Lako je njemu u Barseloni sa Cavijem i Inijestom". Pa sto neko od vas nije u Barseloni sa Cavijem i Inijestom? :)

Aha, cutimo, cutimo... Pa nije Mesi klasican centarfor ubica koji samo ceka lopte i daje golove, on je isti tip igraca kao Inijesta i Cavi, samo drugu poziciju igra. Vec sam pomenuo gore one asistencije, a da ne pominjem uzaludno utrosene lopte na Ibrahimovica. Iz vase price bi neko ko nije upucen ukapirao da je Mesi igrac tipa Zigica ili Jan Kolera. Nabode se na peterac i ceka loptu. E prc malo. :)

Мени иде на курац што га толико уздишу па га зато и пљујем више него што треба да би повратио равнотежу. ;) А био је он мени симпатичан на почетку, сећам се и кад је дебитовао за први тим Барсе и оних првих пар мечева, за кратко време је и израстао у доброг играча, оно кад је сјеб'о Челзи... али да је нпр. Роналдо комплетнији играч од њега - јесте, чак и није ни много већи глумац, уопште кад Барса игра не зна се ко више симулира зато их не волим. Вамо као чаробњаци, а уствари пичке, посебно кад губе. То се видело синоћ на крају утакмице. Меси није центарфор ал' није био ни Џаја, распитај се мало код ћалета или кога већ шта је Џајић радио некад или пробај наћи неке снимке. То је класа од играча и још увек не веурјем да сам га само ја споменуо до сад као најбољег играча икад. Наравно, не може се поредити некад и сад, другачији се фудбал играо, зато не волим кад неко каже нпр. Роналдо је предриблао пола тима. Да, али није ником додао лопту цео меч, раније се више играло колективно и тешко је било појединцима да се истакну. Кад смо већ код тога, не знам да ли је неко споменуо Роналдиња али је човек направио један од тих прелаза у фудбалу кад је у први план избила техника, а оно што је он радио док је био најбољи је непоновљиво.

Tulume, baš tako... neverovatna je lakoća sa kojom čovek radi sve što radi. Gledao sam i neke klipove kad je imao 6 godina, pa to je neverovatno kako ih je sve još tad jebao, neverovatno.
Nije najbolji svih vremena trenutno naravo, jer je nemoguće da to bude sa 22 godine, ali će svakako biti ako nastavi ovako, jer stvarno ne mogu da se setim da sam gledao nekog ko je toliko sposoban da u kontinuitetu jebe sve što se nadje ispred njega.
Jebo vas Inter i autobus koji su parkirali u šesnaestercu, a čak su i tu mogla da udju dva Mesijeva šuta koja su bila perfektna, kao i asistencija onom malom naturailazovanom Špancu... pa bih vas onda pitao da li biste kenjali kako nije svetska klasa i kako i drugi rade to što on radi.
Mesi, pa 10 praznih mesta, pa onda možete da nabrajate redom treutno
Za najboljeg svih vremena ćemo još da vidimo.

Да, дечко нема дриблинг. Руни, Роналдо, па Меси. Мурињо им је поцепао буље иако је судија као и увек био на страни Барсе. Смешно.

Dečko nema dribling - hahahahahahahahahahahah

То на шта ти мислиш се зове контрола лопта и обилажење играча.

Ma najbolji igrač po meni je bivši golman i legenda Bajerna iz Minhena, Oliver Kan. Mora se priznati da je on bio najbolji golman dok je branio, a takodje i jedan od najboljih igrača. Posle njega idalje ''duva promaja'' na golu Bajerna :(

http://www.youtube.com/watch?v=r605PogyHvE&feature=fvst

A ne, nego treba da se vrti oko svoje ose i preskače loptu i radi "biciklice" u mestu kao ona portugalska cigančina da bih rekao da ima dribling.
Ne z'ebavaj, Samhaine :)

Тај циган је бољи од овог кепеца. Веће уживање ми је њега гледати него Месија. Ал' свако има свој укус. ;)

"Веће уживање ми је њега гледати него Месија." - Ovakvu recenicu sam ocekivao samo od Mr. Muna :)))

Bez za'ebancije, bolji je nego sto ti Samhaine pricas.

A bice trip kad na Svetskom i Mesi i Ronaldo ne urade nista pa ih zajebe tamo neki David Vilja. :))

@ Surovi - Video sam da će Ipsvič biti tamo. Naravno da igram! :)

@ Samahaih - Nemoj da citiraš Acu Stojanovića :)

Sinoć je Barsa izgubila od taktički zrelije ekipe zahvaljujući lošim izmenama svog trenera na obe utakmice, što je i sam Gvardiola priznao, pohvalivši protivnikovu taktiku i veličajući Murinjovu ulogu u Interovim uspesima. Ajde i da mu oprostim Pedra (još uvek nije dovoljno sazreo za prvu postavu Barse, ali nekim igračima prija da kao veoma mladi budu bačeni u vatru) ajde i da mu oprostim Krkića (iako mislim da je Anri morao biti na terenu, on bi iskoristio ONU šansu) ali ne mogu da mu oprostim onog klinca na levom krilu. To je ipak previše, čak i za polufinale nacionalnog kupa a kamoli za ono sinoć.

http://www.oleole.com/media/main/images/member_photos/group1/subgrp226/ronaldo-diver-i-hate_48873.gif

Нисам цитирао Стојановића, а ако је он нешто тако изјавио онда повлачим то што сам рекао пошто је то најгори коменататор икад. А опет кажем све је ствар укуса. Иначе, Виља ми је омиљени страни играч (после Зидана и Аимара али они су завршили тј. овај други је на заласку) мада чисто сумњам да ће он бити звезда СП ал' боље и он него Меси.

Звезда СП ће бити Марко Пантелић са 25 голова... и то у првој фази такмичења. ;)

А обеликсе... http://vukajlija.com/posle-bitke-svi-su-generali/117088 ;)

E sad si me bacio u rebus. Pa sam si rekao da je Mesi toliko dobar jer ima Cavija i Inijestu koji su mega kul. A na Svetskom ce Vilja imati njih dvojicu iza sebe(Tores ko zna da l' ce igrati).

Nisu ti bas misli uskladjene. :)

Да, али нисам рекао да је Виља калибар Месија. Само кажем да ми је омиљени играч, то не значи да је најбољи.

Nisam ja nikakav general, samo primećujem greške koje je trener napravio. Da to ne primećujem, niakda ne bih pratio fudbal.

I još nešto što sam zaboravio vezano za Pelea i MAradonu koje toliko ističete... Ne želim da umanjim njihove kvalitete niti da osporim uspehe ali činjenica je da igrači iz Južne Amerike imaju problema sa psiSom. Tačnije, još uvek mi na pamet ne pada niko ko je dobro igrao 10 godina u kontinuitetu. To je ipak odlika Evropljana.
Ludaci su. MEntalitet im je takav da ne uspevaju da odole čarima koje nose slava i uspeh.
A da ne bih čekao kraj bitke koju ću opisati, iznosim ti svoja predviđanja. Probaj da ih zapamtiš, biće mi drago :) Poznat ti je igrač Diego iz Juventusa. Naizgled običan momak. Igrač ozbiljnih fudbalskih kvaliteta. Činilo bi se da ima mesto u svakoj jačoj ekipi... E pa on je najbojli ortak malom Robinju, kompletnom ludaku. Znaš kako u udžbeniku iz Engleskog jezika piše "policeman" pored slike random pandura. Isto tako pored slike random "kretena" stoji Robinjova slika. Obratićeš pažnju kako će Diego nestati sa svih špica i reklama. Kapiram da će se to desiti odmah posle predstojećeg SP.

Zaneti mi je još uvek nerešiva enigma.

ovaj tip
http://images.newcelebritypics.com/img/celebs/images/z/zinedine_zidane_kicking-3837.jpg

sjecam se da je ovaj
http://images.teamtalk.com/08/09/800x600/Gattuso_1179706.jpg

pokusavao da ga slomi al nije je tak`o ni loptu ni njega, to je bilo smijesno gledati...

mesi nije jos najbolji svih vremena, neko je pominjao trofeje on je imao udjela u tome ali nije sam odvukao barsu do svega toga, ne cini mi se da bi on ili ronaldo mogli da vode neki tim daleko su od toga...

Sećate se da je Zidan posle utakmice sa Partizanom u Evroligi izjavio da je Duljaj "najdosadniji" igrač protiv koga je igrao. Ako uzmemo u obzir Duljajova uklizavanja na Realovoj polovini, jasno je da se Zidano, kako je utakmica odmicala, sve manje igralo. :)