Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Povremeno...
Mensur - Hot, ili Not?
Not hot.
Jesi li kad ufatio nagradnu lutku na ringišpil?
Mani guzica nije mogla da stane u ono sedalo na ringispilu ni kad sam bio mali.Dakle nisam.
Drogiras li se i cime?
Muzikom...
Dijeta - Hot, ili Not?
Hot, kad je neko drugi upražnjava.
Jesi li kad ubio/la neku životinju namjerno?
Komarce.
Giljotina ili elektrišna stolica?
Električna stolica, giljotina zna da zaglavi ponekad.
Omiljeni kanal?
Giljotina!
Mouline Rouge ili Madame Pompadur's?
Tur de pakšu.
Zašto se psi i mačke mrze?
Stvar je u krznu.
Java ili san?
San, manje su moguće stvari sa jave.
Francuski ili Eskimski poljubac?
hahaha eskimski :))
da li ste nekada imali vezu sa nekim ko je mladji od vas?
ne
Koliki vam je krevet?
Ako znam... Taman.
Šta sad?
Sada ludilo.
Ko prvi uskače?
ti arte :)
bandzi skok ili skok sa padobranom?
Skok na tebe Domina.
Nežno ili grubo?
Grubo i strasno.
Nosiš li sočiva?