Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Vracam opet Bjekstvo iz Sosenka...
I Surovi, to ako si moderator ti ne daje za pravo da nam unistavas temu...
''Svako na listu može u jednom postu da doda jedan film, ili da skine sa liste jedan film. Ne možemo i dodati i skinuti film u istom postu. Ne možemo napraviti dva posta zaredom ako neko nije posle nas postovao. ''
Ne unistava Surovi temu, sad bolji spisak, opusti se i igraj :)
Unistava skidanjem dobrih filmova sa liste... Nisam nista rekao za The Shining jer je to film koji dosta ljudi ne voli, al' Bjekstvo iz Sosenka je odlican film i svakako zasluzuje biti na listi...
ko je dodao Pulp Fiction, svi mu se tasteri pozlatili :)
vracam Inglourious Basterds (2009), rezija Quentin Tarantino
Verovatno jedan od najsmelijih filmova o II svetskom ratu, toliko genijalnih scena, nepredvidiv...
Ja bih dodala SAW - rezija James Wan...zato sto mi je jedan od omiljenih filmova. =)
Dodajem Rashômon (1950)
hteo sam da dodam The Usual Suspects (1995) , ali je vec vlajko dodao.Taj film nema konkurenciju.Onda dodajem Slumdog Millionaire (2008)
Evo apdejtovo sam listu.
njekstvo iz šošenka je možda dobar film, ali ja ga možda ne želim na listi. nemoj da mi kvariš igru!
skidam "saw" sa liste
Necu da ti kvarim igru, a' Iskupljenje u Sosenku mora biti na listi... Skini sve filmove, al' njega ostavi :D
ćeraćemo se još!
skidam bekstvo iz šošenka!
Vraćam :)) http://i44.tinypic.com/2060xp5.jpg
skidam sa liste inglorious basterds
Dodajem 4 months, 3 weeks and 2 days (Cristian Mungiu).
insolent pobeda!!!!
dodajem À bout de souffle (1960) žana luka godara
Kad smo kod Belmonda, dodajem, Le professionnel (1981)- Georges Lautner
:-))
Skidam Fear and Loathing in Las Vegas.
Dodajem "Eternal Sunshine of the Spotless Mind" (2004)
Dodajem:
Night on Earth (1991)
Jim Jarmusch