Ко последњи 45

1. ко свен? ма легенда...

2. A tek kad kera naguzi joooooooooj

3. nego onaj deda zloca..kako nisu napravili da i njega moze da mrkne...

4. Bilo bi previše da može i njega...dobro da ne zaskače i leteće tanjire :D

5. sto da ne...nisam nikad stigao do kraja igre...mozda ga i mrkne na kraju...

6. Nije valjda da igraš?Moj burazer kad je uzeo,svi pantračili ovce jedno mesec dana :D

7. imam u kompu..valjda jedna od prvih igrica...zao mi da je obrisem, a nisam je skoro igrao...a kad sam je uzeo, nas deset se skupi i ko deca...svi u glas...

mrkaj, mrkaj, mrkaj!!!!!

8. Hahaha pa to je i kod njega bilo,sve likovi preko 20 godina,a ne bi me čudilo da je bio i neki od 30-40

Ja dovršio pivo,da li da idem po drugo?

9. obavezno...samo nemoj ko Dunc, sinoc..glupo i tebe da banuju...s kim da pricam..

10. Što bi mene banovali?A i imam dupli nalog,ne se brineš.

11. dobro ondak...a koje pijes...ja se skroz povukao...nisam se napio ne pamtim...kladionicu obidjem eto radi reda...ne igram nista...

12. Ma pijem sarajevsko,pošto sam kod drugara pio jelen,a mrzi me da silazim u špajz

13. obavezno...samo nemoj ko Dunc, sinoc..glupo i tebe da banuju...s kim da pricam..

...bice :)

14. Hahahaha evo ga naš kapiten tima :D

15. Kapiten dosao da pozdravi samo.Inace je resio da muski odradi "crveni" od sinoc :)

16. Šta prebićeš sudije :D

17. zdravo e i svi ostali koji citaju :))

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.