Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Pozz merci :)))))
Necu,elektro,znam da sam zasluzio,mozd ane 5 dana,ali svakako sam bio uzasno vulgaran i spamerski nastrojen sinic.Izdrzacu tihim bojkotom suspenziju,ali moracu ponekad da vas pozzzz sa ovog naloga :)
e ne čita,e otišao po pivo :D
de si Fergi...:)
Evo me,bre covece!Video vas online,pa rek'o samo da vam se javim.Napravih glupost,pa necu definisati jedno vreme,ali nema veze.Vracam se za sad vec 4 dana :)
Ferđio :D
ajd Fergi...:) da nije ovog elektricara i Cice i lemaje tacno bih se smorio...ali da je mnogo 5 dana ... mnogo je...
e doneo pivo i pola prosuo po sebi...stoka pijana
Jeste,brate mili.Mnogo,ali necu se buniti.Verovatno ce mi banovati i ovaj nalog posto je dupli,pa kontam da se do cetvrtka necemo kuckati :).Zao mi samo sto ne mogu da proverim PVT-ove,a kuckao sam sinoc sa dragim ljudima odavde,sa tobom,Cilagerom,Dzimijem,Lemajickom,Mercy,Merlin...Izvinite svi,odgovoricu cim skinu ban :)
elektro,to je taj rad :)))
Kuckaš se sa džimijem?Definitivno ostavljam pivo :D
Ma nije pola,omaklo mi se...sreća pa imam slamčicu.
Pa,pazi,on mije super lik,bez obzira sto je mod.Volim da cujem koju pametnu o muzici od njega,uspeo sam da ga nateram da definise Dukatliju(cak je u prvom komentaru napisao NA,FEGUSONEE),a odusevio me posebno juce jer je odbanovao Cicu.
Jašta more...hik
'bar dan :)
dobar dan...
Dobar, dobar, nego kako... :)
...i suncan i topao :) kako si danas? (jel te smaramo sa stalnim zapitkivanjem :0)
a, je l' lepo napolju?
aham :) kod vas? :)
Ne smarate me... preksinoć mi nestalo cigara, pa provalih da mogu da vozim kola, te juče podjoh da izblejim na jednu kafu, nisam mogao više da izdržim u kući :)
Nego merci pravo da ti kažem, ne znam s kim sam šta pričao, pa ne znam da li se ja ponavljam. :))
hahahaha... ma samo ti odgovori jednom dnevno, procitace se :)))
znaci dobro je! sad mogu da odem da vidim sunce malo :)))