Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Laku noc
Последња :))
axa
Лака вам ноћ :)
noccc
posljednji
proba linkovanja def
dobar dan
dobar dan, djavole
pobediJoooooooo
K'o Partizan na "Fajnal foru"...
TO,Doze,kuco stara!
A ja navijao za njih.
Ja nikad za Tudjmana!
Ako se ukaze prilika da uradite sa vasim def. nesto, mozda malo pokvareno, da li biste to uradili?
Sta pokvareno?
pa, nije bas puno kvarno i nije zlonamerno, i jedini ko bi mogao da se naljuti si ti Xd, moguce i da nije kvarno:D, zavisi kako gledas na to
Ajd' ne bacaj me u reus,nego reci o cemu se radi?
Ne mogu o tome dok ne istekne jos koji sat, a i da mogu, onda nije to to; a verovatno sad moze i da se nasluti. Bolje da ne diram lava (tj. tebe) dok spava, nepredvidiv si; mada meni ne bi smetalo da neko tako meni, jer stvarno nije iz zle namere.
Paaa,nista ja tebe ne kapiram.Ali ako mislis na moje komentare na tvoju definiciju o detetu,ja i dalje stojim iza njih,nikad nemam nista licno protiv autora,vec samo protiv stvari koje se definisu,a nisu za ovo mesto.A ako 'oces ishejtuj mi svih 100 definicija,ne jurim ja popularnost :)