Ко последњи 45

1. A sta juris ;)

Ne jurim ni ja, samo cam htela da mogu da idem na cet, a sad kad mogu ne ide mi se :)))

Da li si mi dao zeleno svetlo ili ne; mislim, neces se ljutiti :)

2. Imaš i OVDE čet, a mi smo zanimljiviji ;-)))

3. Mislim da sam to i rekla :)

4. Sta jurim?Pa,jurim da postanem riznicar,kako Le Haine jednom rece.90 % definicija mi je sleng ili narodski govor,ja jurim samo to i od drugih uvek ocekujem isto.

Da,dao sam ti zeleno svetlo,jer je meni popularnost nebitna.Definiciju sa najboljim skorom, 6 omiljenih i verovatno u najostrijoj konkurenciji za definiciju dana sam obrisao kad sam video da moze biti pobednik tog dana,evo ti link pa se uveri

http://vukajlija.com/3-maj/157616

5. jaooo, ala se razumemo XD

6. Inace sam i u komentarima objasnio da je glupa.

7. Kliknula sam, lep ti zmaj ;)

8. Hvala,ali meni bilo glupo da to ima dobar skor.Svi su me pljuvali sutradan,rekli da sam se posrao po sebi i ispao peder!Ali,to je moj stil,nije bio sleng,pa prema tome moze da ide na groblje komotno.

9. Nisam ovde, citam tvoje definicije :)

10. Odlicno,mozda naucis nesto pametno :)

Pozdrav za Aragorna!Nisam rekao ostalima ono sto si me zamolio,nisu svracali sinoc,jbg.Za tebe malo starog gay glam rocka,za uz kaficu,prejak je hammerfall ovako rano izjutra :)

http://www.youtube.com/watch?v=876pN6vF10I&feature=related

11. HAMMERFALL LET US HAIL

\m/

12. Ovo nikako da se završi!!!!;-)

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.