Ко последњи 45

1. A sta juris ;)

Ne jurim ni ja, samo cam htela da mogu da idem na cet, a sad kad mogu ne ide mi se :)))

Da li si mi dao zeleno svetlo ili ne; mislim, neces se ljutiti :)

2. Imaš i OVDE čet, a mi smo zanimljiviji ;-)))

3. Mislim da sam to i rekla :)

4. Sta jurim?Pa,jurim da postanem riznicar,kako Le Haine jednom rece.90 % definicija mi je sleng ili narodski govor,ja jurim samo to i od drugih uvek ocekujem isto.

Da,dao sam ti zeleno svetlo,jer je meni popularnost nebitna.Definiciju sa najboljim skorom, 6 omiljenih i verovatno u najostrijoj konkurenciji za definiciju dana sam obrisao kad sam video da moze biti pobednik tog dana,evo ti link pa se uveri

http://vukajlija.com/3-maj/157616

5. jaooo, ala se razumemo XD

6. Inace sam i u komentarima objasnio da je glupa.

7. Kliknula sam, lep ti zmaj ;)

8. Hvala,ali meni bilo glupo da to ima dobar skor.Svi su me pljuvali sutradan,rekli da sam se posrao po sebi i ispao peder!Ali,to je moj stil,nije bio sleng,pa prema tome moze da ide na groblje komotno.

9. Nisam ovde, citam tvoje definicije :)

10. Odlicno,mozda naucis nesto pametno :)

Pozdrav za Aragorna!Nisam rekao ostalima ono sto si me zamolio,nisu svracali sinoc,jbg.Za tebe malo starog gay glam rocka,za uz kaficu,prejak je hammerfall ovako rano izjutra :)

http://www.youtube.com/watch?v=876pN6vF10I&feature=related

11. HAMMERFALL LET US HAIL

\m/

12. Ovo nikako da se završi!!!!;-)

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.