Sta ispočetka? A stavio Šon d šipa (glavni lik iz bibisijevog istoimenog crtica koji je usput rečeno vr imaš na youtube) za avatar nako malo radi nako.
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Stisnuću dupe da lagano iscuri nećete niš čut a kad zasmrdi reću da je merci jela suvi šljiva i da je treba razumjet
Može tako. Je l ti to sa telefona kucaš? Sad će merci doći, otišla da osuši šljive.
Ja ja sa nokije 8mb hard disk 0.3 megapiksela i opera mini.
Kakve su to promene pale? Što si krenuo ispočetka i stavio tu igračku na avatar?
Odakle ste? Jel ovo ko ce zadnji ostat budan?
Sta ispočetka? A stavio Šon d šipa (glavni lik iz bibisijevog istoimenog crtica koji je usput rečeno vr imaš na youtube) za avatar nako malo radi nako.
Šon d šip, au, nikad čuo. Da, ovo je jedna od glupljih igara ovde. Zato ja volim da je igram. Tu sam na svom terenu.
A nema dobre igre na forumu kunem ti se. 58 mi je najduže da sam bio budan. 14 sati da sam budan a da nisam ustajo iz fotelje. Rodjen sam za ovu igru.
Jebiga, ti si savladao veštinu. A šta mi cigani da radimo?
Upišite i vi fakultet
Možda je to dobra ideja, mada nije loše ni sa kartonima. Živ bio Šon d Šip, odoh.
dobar dan...
Dobro veće :)
zdrafo, zdrafo :) kako ste proveli ovaj divan suncan dan? :)
Ja nažalost merci kući, s obzirom na okolnosti :(
pa i ja sam :) ja nesto ne patim od tih praznika i tako to :)))
Bogme, ja poslednjih godina nešto nisam ni išao na proslavu, al ove godine sigurno bih da nije bilo ovoga :)
jest', i ja tako: kad ne mogu, bih :) a kad mogu ne ide mi se :)))
Jel mi to i dalje pričamo o praznicima? :)))
p..si dobro :-)?