Ко последњи 45

1. Stisnuću dupe da lagano iscuri nećete niš čut a kad zasmrdi reću da je merci jela suvi šljiva i da je treba razumjet

2. Može tako. Je l ti to sa telefona kucaš? Sad će merci doći, otišla da osuši šljive.

3. Ja ja sa nokije 8mb hard disk 0.3 megapiksela i opera mini.

4. Kakve su to promene pale? Što si krenuo ispočetka i stavio tu igračku na avatar?

5. Odakle ste? Jel ovo ko ce zadnji ostat budan?

6. Sta ispočetka? A stavio Šon d šipa (glavni lik iz bibisijevog istoimenog crtica koji je usput rečeno vr imaš na youtube) za avatar nako malo radi nako.

7. Šon d šip, au, nikad čuo. Da, ovo je jedna od glupljih igara ovde. Zato ja volim da je igram. Tu sam na svom terenu.

8. A nema dobre igre na forumu kunem ti se. 58 mi je najduže da sam bio budan. 14 sati da sam budan a da nisam ustajo iz fotelje. Rodjen sam za ovu igru.

9. Jebiga, ti si savladao veštinu. A šta mi cigani da radimo?

10. Upišite i vi fakultet

11. Možda je to dobra ideja, mada nije loše ni sa kartonima. Živ bio Šon d Šip, odoh.

12. zdrafo, zdrafo :) kako ste proveli ovaj divan suncan dan? :)

13. Ja nažalost merci kući, s obzirom na okolnosti :(

14. pa i ja sam :) ja nesto ne patim od tih praznika i tako to :)))

15. Bogme, ja poslednjih godina nešto nisam ni išao na proslavu, al ove godine sigurno bih da nije bilo ovoga :)

16. jest', i ja tako: kad ne mogu, bih :) a kad mogu ne ide mi se :)))

17. Jel mi to i dalje pričamo o praznicima? :)))

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.