Stisnuću dupe da lagano iscuri nećete niš čut a kad zasmrdi reću da je merci jela suvi šljiva i da je treba razumjet
Može tako. Je l ti to sa telefona kucaš? Sad će merci doći, otišla da osuši šljive.
Ja ja sa nokije 8mb hard disk 0.3 megapiksela i opera mini.
Kakve su to promene pale? Što si krenuo ispočetka i stavio tu igračku na avatar?
Odakle ste? Jel ovo ko ce zadnji ostat budan?
Sta ispočetka? A stavio Šon d šipa (glavni lik iz bibisijevog istoimenog crtica koji je usput rečeno vr imaš na youtube) za avatar nako malo radi nako.
Šon d šip, au, nikad čuo. Da, ovo je jedna od glupljih igara ovde. Zato ja volim da je igram. Tu sam na svom terenu.
A nema dobre igre na forumu kunem ti se. 58 mi je najduže da sam bio budan. 14 sati da sam budan a da nisam ustajo iz fotelje. Rodjen sam za ovu igru.
Jebiga, ti si savladao veštinu. A šta mi cigani da radimo?
Upišite i vi fakultet
Možda je to dobra ideja, mada nije loše ni sa kartonima. Živ bio Šon d Šip, odoh.
dobar dan...
Dobro veće :)
zdrafo, zdrafo :) kako ste proveli ovaj divan suncan dan? :)
Ja nažalost merci kući, s obzirom na okolnosti :(
pa i ja sam :) ja nesto ne patim od tih praznika i tako to :)))
Bogme, ja poslednjih godina nešto nisam ni išao na proslavu, al ove godine sigurno bih da nije bilo ovoga :)
jest', i ja tako: kad ne mogu, bih :) a kad mogu ne ide mi se :)))
Jel mi to i dalje pričamo o praznicima? :)))
p..si dobro :-)?
Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.
Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.
Stisnuću dupe da lagano iscuri nećete niš čut a kad zasmrdi reću da je merci jela suvi šljiva i da je treba razumjet
Može tako. Je l ti to sa telefona kucaš? Sad će merci doći, otišla da osuši šljive.
Ja ja sa nokije 8mb hard disk 0.3 megapiksela i opera mini.
Kakve su to promene pale? Što si krenuo ispočetka i stavio tu igračku na avatar?
Odakle ste? Jel ovo ko ce zadnji ostat budan?
Sta ispočetka? A stavio Šon d šipa (glavni lik iz bibisijevog istoimenog crtica koji je usput rečeno vr imaš na youtube) za avatar nako malo radi nako.
Šon d šip, au, nikad čuo. Da, ovo je jedna od glupljih igara ovde. Zato ja volim da je igram. Tu sam na svom terenu.
A nema dobre igre na forumu kunem ti se. 58 mi je najduže da sam bio budan. 14 sati da sam budan a da nisam ustajo iz fotelje. Rodjen sam za ovu igru.
Jebiga, ti si savladao veštinu. A šta mi cigani da radimo?
Upišite i vi fakultet
Možda je to dobra ideja, mada nije loše ni sa kartonima. Živ bio Šon d Šip, odoh.
dobar dan...
Dobro veće :)
zdrafo, zdrafo :) kako ste proveli ovaj divan suncan dan? :)
Ja nažalost merci kući, s obzirom na okolnosti :(
pa i ja sam :) ja nesto ne patim od tih praznika i tako to :)))
Bogme, ja poslednjih godina nešto nisam ni išao na proslavu, al ove godine sigurno bih da nije bilo ovoga :)
jest', i ja tako: kad ne mogu, bih :) a kad mogu ne ide mi se :)))
Jel mi to i dalje pričamo o praznicima? :)))
p..si dobro :-)?