Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
E Dio druže, držim se nekako.. disciplinovan sam, za razliku od nekih prethodnih situacija :))
uh..evo me kuci KONACNO..:-))
drago mi je zbog discipline al, fakat
Pa moram, to sam sve i zaradio zato što sam bio nedisciplinovan :)
Zato sad pamet u glavu :)
da pedja, o praznicima :)
pozz Dio :))
pozz merci..sretan 1 maj..:-))) (veso'ooo Dio...:-))
A jebi ga, moj mozak svašta pomisli, pa rekoh bolje da priupitam :))
p..titula je NASA (nakon pet godina:-)) . dobili smo u Mostaru Veleza a Borac zijanio u Tuzli...:-))))))))))))))))) (ves'ooooooooooo:-)))))
ole ole ole, Željo majstore :)))))))
Jesi li išao ko što si rekao?
jeeeeeeeeeeeeeeeeee.... bravo našiiii :)))
nisam..planiro s jednom jaranicom jer se derbi zbog suspenzije pitarskog stadiona igra bez publike..pa kont'o..al' nisam imo srca odbiti starog za prvi maj..malo supa,malo crijep,malo cevapi i eto..:-)))
http://www.sarajevo-x.com/sport/nogomet/premijerliga/clanak/100501068
Bitno je sam da se slavi titula :)
A i nije tako loše bilo ni za praznik, koliko mogu da vidim :)
nikako..:-)))))
a sad ozbiljno , kako si ti ? (molim odgovor van uobicajenog osmjeha?)
Dobro je Dio.. ta rana mora da boli neko vreme, juče sam bio na previjanju, rekli su mi da u četvrtak treba ba dodjem da skinem konce... odmaram kući, ne forsiram se, svi me maze i paze... sve u svemu mogu da kažem da je dobro.
pijem u to ime..majke mi...onu meku rakiju s banovanja...:-)))
Nek si ti meni bratac samo živ i zdrav... i fala ti ovako ljudski, što brineš :))
Dio stalno menja dresove...Nemožeš ga poznati...;-)
Ćuti, dobro je da ne navija za pogrešan tim :))
Haha , sad čitao ovo što je Dio postavio...Ladno u Bosni imaju OLIMPIK!!!;-)
Dobro veče
Evo ga BANDERAŠ da nas prosvetli...;-)