SpeRmerska ekipa

1. ахаха...па добро имам и ја са енг преписку на латиници...али брате своје писме само ћирилицом и ан нету да пишеш...ћирилица се и ан нету брани...него да те не смарам одох ја сутра на 3 славе треба стићи попти појести и можда појебсти коју познаницу ;))))

2. Ja imam posla,pa idem samo na jednu,ali cu se napiti za sve nas :))).Pojebsti ne mogu nista,ubice me zena,jesi lud :)???

3. ма шини ти лома около...не може шкодити...ај алохца ;)))

4. уф замрла нам тема...оде она ебачица наташа и одмах нам замре форум ...цццц...

ко да се ми мушки не знамо сами забављати ;)

5. dobar dan... gde ste ljudi, sta ima

6. ево нас мој ти јавио кара*у ;).....јес и данас са другом женом ;)))?!

7. Đe ste umjetnici,ubolo vas june :D

8. Evo,spremamo se da nastavimo da prikupljamo harac po slavama.Steta sto moram rano da ustanem,inace bih veceras popio 6 kila rakije

9. Blago vama ja ne ode ni na jednu jedinu :D

10. Da li si lud???Meni 4. veceras,nauzivao sam se juce,sto jes' jes'.A bogami cu i posle,samo da sednem polupijan za komp :)))

11. Da li si lud???Meni 4. veceras,nauzivao sam se juce,sto jes' jes'.A bogami cu i posle,samo da sednem polupijan za komp :)))

12. E ti si se nakrko onda i za mene :D

13. Jesam,vala da znas.Ali tek cu sad za obojicu,a Cica ce cini mi se,za sestoricu kako je krenuo.Obecao je da ce pojeb'sti neku ortakinju kad se napije,ako pogledamo generalno,svi smo na dobitku,Cicin uspeh je i nas uspeh :)))

14. Zajebi,dok ja nešto ne povalim to mi ništa ne znači.
    Al dobro bar nek on nešto sobali :D

15. Ma,ako padnu neke slike,omrsicemo se i mi,makar virtuelno :)))

16. Ne verujem da si slikao svoj dekolte samo zbog mene.Ljubi brat :)

17. Ma nije moj jebo te konj,neka cica sa sajta poslala!

18. Hm...pitam se pitam,koja li je ovo cica sa sajta?Ocemo da bacimo kladionicu?A ona da se javi ako se njeno ime pomene?

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.