Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
ajd, ajd vadi se sad...svi ste me odjebali..ako, ako...:)
ми те одјебаи а ти сад јебш неку зечицу и ко је сад ту испо будала?! ;)))
LJudi,ljudi....
Vratija se Dankan(I donija frisku ribu)
ееееееееее....данкане мојне мој ник вратија се чича да користиш...јесл нациркан?и добродошао!!!!!!!!
Nisam nacirkan,bolje vas nasao sve,imao sam jedan odlican izraz,ali na zalost ne zapisah,pa odlete iz glave tokom dana,a mislim da bi pobrao dosta komentara :)
Dunc
sto si prijavio Duncana za brisanje...mislim ja je imam u omiljene ne mozes da je obrises...napisao sam ti onda na PVT..i sad mi ono...ajd jeb se
Ma,gde se secam,jbt :)))))?Ne znam,nekako mi ne deluje za sajt,nije fora,nije sleng,nije definicija...Hteo sam samo da mi na profilu ostane sleng,i govor iz naroda,ali mozda je trebalo da se konsultujem prvo sa vama ...
kako god hoces...tvoja je...
Ne,ne,ako se vec tebi toliko svidja,nema sanse da ide,i ti si isto uradio sa Drvengradom :))))Ostaje Dunc onda :)))
hvala matori...nije sto je tvoja ali najemotivnija definicija ovde...jebi ga i ja sam emotivac, i volim da vidim da ima ljudi koji imaju emocije...svi bre nesto seru...zavist, sujeta, picke materine...
Ma,nema na cemu :)Umem i ja ponekad da budem emos,ali retko,medjutim cinilo mi se vise da je tema za blog(znas sam koliko mrzim kad glupe blogerske defke pobede u trci za defku dana),ali ovako,moja nije nikad bila u konkurenciji,zaboravljena je,pa prema tome neka stoji,ko je jebe...Ne jede 'leba :)
све искусни јебч до јебаа овдје ;)
Popusi ga,Purgeru :)
кај је бил` дећко?!имаш каки проблем?ћу будем га рјешил ;)))
Hahahaha,to na cirilici deluje vanvremenski :))))
хахахха...не знам как дјелује...али ћуј ја другог писамцета сем те кирлице не знадем....кај да ти рекнем,пуном сам га фулал да га је*еш ;)
Hahahaha,mene blam sto pisem latinicom sad :)))Inace nikad latinicu nisam koristio pri pisanju,jednostavno ne znam da pisem njom,ali otkad imam prvi komp(7-8 godina unazad)koristim ovu tastaturu,i nema sanse da promenim za stalno,jednostavno mnogo brze kucam.
хехехех...и треба да те буде блам ;))) ја док вас све из екипе не преведем на ћирилицу нећу мира имати ;)))
смрт латинизацији ;)
а знаш за оно "буди Србин пиши ћирилицом,јер када ти име испишу латиницом..."
или
"ћирилицом ко не пише,његово се срБство брише..."
сад те мало боцкам ;)))
а
а
а
а
а
Ne znam,meni ne smeta nijedno pismo,ali cirilicom obozavam da pisem i uvek sam pisao,medjutim,imam dosta kontkata iz inostranstva(zasto ne reci i drugare iz NDH :))))),pa mi je latinica prilikom online prepiski [rakticnija.A tek sa Englezima,hahaha...Sledeci put pisem Englezu cirilicom,pa da vidim reakciju :))