Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Пази да те Ибра не боцне оном његовом "цуфлом" :)
A vi ste svi prsli!
лемајићко...ти више на храну но на секс мислиш...
а види молим те ове двојице,људи ће праве сутрадан масовно истребљенње...
Jašta more,biće gore nego na Mojkovcu :D
Dobio Oly ove tudjmanovce dok sam bio na slavi!Svaka cast,umalo Hrvatska da dobije predstavnika u finalu EL.Ispade jos dobro.
Alo dunc ne diraj mi moje hrvate :D
pa cica, normalno da cu na hranu da mislim, kad sam gladna! svak se cese tamo gdi ga svrbi...
Njamiiiii
дане Србине Чиле твој је уз тебе :)))
а лемајо...јбга ја се чешем гди ме сврби,али то мјесто није нимало угодно ;))))
De ste spameri?
Zdravo li ste, živo li ste? Pita Zone za vas.
Slabo tebe svrbi kad na hranu misliš :)
Zvaničan pozdrav legendi sa Gudisona :)
Zvaničan pozdrav za Kecmana :D
Hvala svima na zvanicnim pozdravima,legenda Gudisona i dlaje ne skida dres koji je sa Gudisona stigao prekjuce :)))).Danas sam ga furao kroz ceo BG,i opet cu dok se ne usmrdi sav :))))
O krepo dabogda :D
A to li si ti bio, nesrećo??? :)
O,jesi em video,Predraze,crni :)))?
Ja vidim pomor pred frizerskom kad si prošao :D
oooo djomla tebra! sha ima batice? a da se ti malo plaknes s vremena na vreme, pa predupredis to smrduckanje, a? hehehe
cica, jbg, ne znam sta da ti kazem... to je bas nezgodno... a tudja ruka svrab ne cese... tako da - ne mozemo ti nikako pomoci!
A elektro,za tebe sam jeo,kao sto sam i obecao,sve redno...I kuvano i sarmu i pecenje...Nadam se samo da je Cica ispunio svoj deo dogovora,hahaha
Z'ebavam se more... da sam video ludaka u dresu Evertona, sigurno bih mu prišao :)))