Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Lemajic,perem se ja redovno,ali dres ne mogu,pa tu nastaje problem...
Pedja,mislim da jedini Pedja(moj drugar) i ja imamo dresove EFC u BG-u.Ja jedan bez natpisa i jedan Vaughanov,on Nevilea i sad kupio Cahilla,ne mozes mnogo da omanes :)))
Namirisaću te ja već negde, nemoj da se brineš, Duncane :)
Ako i dalje budem nosio ovaj dres,namirisaces me jos koliko do 3h ujutru :)
Hahahahahaha, kako ste zajebani vi iz obrenovačkog ganga :)
Sunce ti kalajisano
Ma,kakav gang,ja sam samo svoj :).Dok sam bio u gangu tukli su me po tekmama,kad se samo setim...
Išao na gang bang :D
Ma možeš ti da budeš svoj, to ne sporim... nego ti podneblje zajebano :)
a sto ne mos' dres da peres? jel to neki fuzbalerski obicaj? :trep trep:
Nema,lemaja...Svetinja ne sme da se pere,oce da spadne broj 14,sta posle da radim?
Lemajićka kako na odmoru? :)
Duncane, operi ga ručno... mislim dres :)
Operi i čarape :D
"cica, jbg, ne znam sta da ti kazem... to je bas nezgodno... a tudja ruka svrab ne cese... tako da - ne mozemo ti nikako pomoci!"
ее нисам мислио на то...овај свраб би ти знала изљечити ;)....
дане пери се бреееееееее....
e peki - do jaja! vis da od silnih uzbudjenja ne mogu da spavam! :D
pa dunc, moje ga peres vrelom vodom, pa se nece skupiti... osh ti pustim na pvt detaljno objasnjenje kako se peru osetljive tkanine? :P
Ajde,dobro...Sutra cu onda po BG-u nositi Kaljarijev zuti dres JEDA 27 pise pozadi,pa cu ovaj oprati kad ste tako dosadni...
Operi se i ti u mašini :D
Ajde,opracu se i ja...mnogo ste bre dosadni,a nekad ste bas lepo spamovali...
Operi gaaaaa, operi gaaaaa.... :)))
alealeeeeeee aleeeealeeeeee! operi gaaaaaaa!!!! (masa je podivljala!!!)