Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
opracu ga u ladnoj vodi i bice mi mali zauvek!
Hahahahahaahaha, bravo lemajićka, prepoznala si trenutak :)))
Ma bitno da je čist, Dane :)))
Idem,sutra opet na faks...izgoreo dabogda :D
Neka je cist,i nek se skupi,kad mi tako zelite...i ne pricamo o dresu,cisto da se zabelezi :)
Ma nema veze, možeš ti i tehničar da budeš, kad več Duncan nije bio neki :)))
hahahahaha
Hahahahahaha,ali on je bio Big Dunc,bio je veliki,tehnika mu nije trebala :)
peki, al niko drugi nije ukacio! jbg... :P
dane, bolje mali ali sredjen kako treba, nego veliki a.... nikakav... (ne seri da ne pricas o dresu! ma hajde! ladno nikad ne bi provalili!) ;)
elektro, a da ti promenis nick u piroman? ili ti to pokusvas da nam kazes da si izgoreo/zagoreo/pregoreo..? :P
Dunc, ako ti lemaja ovo kaže, poslušaj... žena sigurno zna šta priča :)
Jeste ja sam zagoreo!Jel ste srećni a!!!!
Puca ti kurac :)
Ja sam gej i volim fejzbuuuuuuk
Ma nosi se bre!Idem dspavam :D
mogao bih i ja,radi se sutra...
elekro, idem i ja... pfffffff
Radite se sutra... do jaja :)
Aj svi na spavanje!Odmah!
Ja tek doš'o :)
Radim se,Pedja cim dodjem iz BG-a da proslavim kako dolikuje dupli krah Franjinog kluba!
Ima da te upucam sutra,samo ako te vidim na severu :D