SpeRmerska ekipa

1. pssssst,necu...

2. Kakav skec,majku ti jebem hahahahahahahah

STALAAAA JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

3. gledam u grah...prebranac...gledam u kafu...raspitujem se kod koooooooooooooooooooooooooo....koooooooooooo....komsija....odem i kod komsinica... hahahahahhahahahaha

4. Ma,sta dalje pricati,nenadjebivi su!

5. ova ekipa jos postoji? kad ce "puče fudbal razjeba se društvo"?

6. nasao sam momenat kada je duncan bio banovan, kao i sta se zapravo desilo http://www.youtube.com/watch?v=mZCJKagV17Y&feature=related

7. Hahahahaha,Kenzo car!

Pljuvo me,pljuvo me,pljuvo me :)))

8. 2:40 momenat koji sam vraćao 1452 puta, koliko sam se smejao! http://www.youtube.com/watch?v=sj-xoakERwg&feature=related

9. уф па ТЛН би се у школе требала увести под обавезно...предмет општа култура и шега :)))

10. Pa deca bi bila daleko pametnija tad.Podrzavam tvoje misljenje 101%

11. па баш...јбте учи се и дан данас некави полиноми тринови пиз*е материне,50 000 промјена у сербском језику...а немамо предмете о сексу (што би по мени требало бити заступљено као и физичко,па јбте јел ми требамо да научимо да уживамо и да другима можемо подарити задовољство,или да све буду табу теме?!) и овај горе споменути...ал` ово најозбиљније кажем...

12. Pa vidi,nekakvi casovi humora bi mnogo pomogli deci u ucenju i tih vise-manje nebitnih stvari.Skola je puna stereotipa,dosadnih stvari,pa kad bi se malo vise vodilo racuna o oplemenjivanju decjeg duha ovakvim zajebancijama,vrlo verovatno bi se lakse deca naterala da uce i te polinome,trinome,da citaju ruske klasike(jebo im ker mater).Ovako,verovatno 1% dece ide sa radoscu ujutru na casove,a kad bi znali da ce danas makar pola sata uciti o Nadrealistima,Radovanu Trecem,pa i humoru van Srbije,ali onom kultnom(Pajtonovci,Crna Guja...),trcali bi u skolu

13. e sta radite?
    cica, imas pvt

14. Eee,Lemi,malo se bavimo ozbiljnim temema :)I idemo da rucamo :)

15. pa vidim ja "предмет општа култура и шега :)))" hahahahahahahahhahahahhahahehehehehehheheheheheh!!!!!!!!!!!!!

ej bre! kakva je ono polemika o mojim godinama? ti bre elektro od onog granja potpuno poblesavio! ja sam onu defku davnih dana napisala, ne juce... a da sam tela da krijem godine, ja bih rekla da imam 23 a ne 30! pobogu... mislim "helou"! :D

16. дане у праву си апсолутно....:)...ТЛН у школе,дјеца нас моле...

ја управо устао прије сат времена и опоравио се од синоћ,па сада блејим на овом сајту боље речено не животујем (но лајфирам) ;)::::

било како било...лемајић наташа је СКДС ;)

"стара кока добра супа" :))))))))))))

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.