SpeRmerska ekipa

1. hahahah eto, sad sam jos i kokoska! :D:D:D:D:D

2. gde si lemajic...

ja se cudim sto te nema a ti sa Cicom ovo-ono...:))

3. Sad,Javio...Da li je OVO ili ONO,nikad necemo saznati...mozemo samo da nagadjamo.

4. ma kakvi su i ovo i ono..:)) da ne budem prost, meni to ovo-ono asocijacija na 69...ovo i ono...:)

5. Zlo i naopako?Hahahaha

6. znate sta, cica i ja smo buduci supriznici, pa je "ovo-ono" nasa privatna stvar i to se vas uopste ne tice! :dize nosic: :P
    evo me javio, dosla s plaze, pa cekam sestru da dodje s posla pa da pravimo rucak! gladna saaaaaaaaam! :D

7. sto ga nisi vodila na more kad ste supruznici...nego si otisla sama...:)) malo da mu ubacim crve u glavu..:)

8. E,lepo si pitao,Javio...I ja zeljno ocekujem odgovor.

9. pa ko sto vi imate momacko vece, imam i ja "devojacko letovanje"! :P

10. Pa kad rodis poluarapina ima Cica da nam se obesi o prvu krusku :)

11. hahahah a to ne, nikako! ne, ne, ne... ja sam fina cura... (kad bi se zezali)

12. obrisi ovo da Cilager ne vidi :)

13. ma nista ja ne brisem, ako ocemo u jevropu moramo biti transparentni! :) odo da rucam!

14. "znate sta, cica i ja smo buduci supriznici, pa je "ovo-ono" nasa privatna stvar i to se vas uopste ne tice! "

и ја се сЛАЖЕМ...петљате се у будући брак ;)

"sto ga nisi vodila na more kad ste supruznici...nego si otisla sama"

јес видио јаве брате...оће горе да ме са бедуинима вара мајке им га спалим...али кад се засити потрчаће у мој вукајлијашки загрљај...и вукајлијашку "доњу пипу" од које нема боље ;)))

данке лијепо си покушао да јој помогнеш а није хтјела...неће да брише...као шатро транспарентна је...па кад добије десетодневну "сушу" по доласку,е онда ће да моли за милост ;)))

15. Cica,znao sam da ces odreagovati tako,pokusah da spasim jos jedan brak,ali avaj!Lemajicka nevernica srusi nade dragom nam Cici.

16. Овај електричмар спемер је једва дочекао овакву тему :))

17. A ja kao nisam?Brkataaaaaaaa

18. Он је енциклопедијски примерак.

19. Ти си фини :)

20. Ja fin?Jesi to zakljucila po temi koju smo zakljucali :))))?

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.