SpeRmerska ekipa

1. pffffffff, to je na osisanoj latinici, ne vazi se!

2. a kad nemas peskir imas viklere xD

3. Maro šta je sa oči :D

Fergi aj nazad u bolnicu!

4. Alterego je u bolnici,ja sam pucsen uz uslov da ne pisem na Vukajliji

5. meni ovaj fergi mnogo naporan... jedva cekam da se vrati dunc, on je bas fin momak....

6. Dunc je pedercina,ja ga mrzim i dabogda umro.

7. ma ovaj fergi bi da natuce jos 4 boda pa da moze na cet

8. Kenzooooooo,cim budem jurio bodove idem odavde!

9. Aj daću ti ja četri boda,samo se gubi odavde!

10. sha si reko fergi??? sha si reko za dunca? brte, mojne ti dodjem tamo, brte, ti pokazem sha je bre dunc za tebe! britnoljupcu!

11. bio ovde jedan hejterski kutak...jebo majku ako taj nije bio u pravu...da se organizujemo pa neke ljude da oborimo po 500-600 poena...mi svi ...svaki dan po deset minuseva...ne zato da mi budemo nesto kao bolji...nego bre zato sto su gomna...nas deset bre dnevno nasumicno...deset minusa...ukupno sto minusa...pet dana 500 minusa...

a njega slog..a mi hahahahahahah....a, a, ...:))))

12. bio ovde jedan hejterski kutak...jebo majku ako taj nije bio u pravu...da se organizujemo pa neke ljude da oborimo po 500-600 poena...mi svi ...svaki dan po deset minuseva...ne zato da mi budemo nesto kao bolji...nego bre zato sto su gomna...nas deset bre dnevno nasumicno...deset minusa...ukupno sto minusa...pet dana 500 minusa...

a njega slog..a mi hahahahahahah....a, a, a,

13. elektro, ti bas volis ove nikad izvini?

14. Aj ovog električara prvog,taj je teško đubre :D

15. Elektro je gej i svinja od 637 kila

16. javio, ja necu nikog da hejtujem, to nije lepo... :trepce okicama i puci se:

17. bio ovde jedan hejterski kutak...jebo majku ako taj nije bio u pravu...da se organizujemo pa neke ljude da oborimo po 500-600 poena...mi svi ...svaki dan po deset minuseva...ne zato da mi budemo nesto kao bolji...nego bre zato sto su gomna...nas deset bre dnevno nasumicno...deset minusa...ukupno sto minusa...pet dana 500 minusa...

niko me ne jebe ic...

18. bio ovde jedan hejterski kutak...jebo majku ako taj nije bio u pravu...da se organizujemo pa neke ljude da oborimo po 500-600 poena...mi svi ...svaki dan po deset minuseva...ne zato da mi budemo nesto kao bolji...nego bre zato sto su gomna...nas deset bre dnevno nasumicno...deset minusa...ukupno sto minusa...pet dana 500 minusa...

19. bio ovde jedan hejterski kutak...jebo majku ako taj nije bio u pravu...da se organizujemo pa neke ljude da oborimo po 500-600 poena...mi svi ...svaki dan po deset minuseva...ne zato da mi budemo nesto kao bolji...nego bre zato sto su gomna...nas deset bre dnevno nasumicno...deset minusa...ukupno sto minusa...pet dana 500 minusa...

I onda je mrmot zavio čokoladu u celofan