hahahaahahhahaahhahahahaha bas kao merilin monro! e, sledeci put cu na uvce da ti pevam "happy birthday mr. president!" ;)))))) e a jesam li ti rekla da ja imam fruzuru a la merilin? jos kad obucem belo aljince - pljunuta ona! samo, imam vece sise od nje... :P
pa znam bre, nisam ni ja mislila u tom smislu, nego u smislu da mi je na vecini kosa podignuta, a grudi skrivene... :)
inace, na poslu me zovu ticherka, jer igrom slucaja sam jednom svom kolegi pre mnogo godina drzala casove engleskog... a i zato sto imam neke naocare za vid koje vazda nosim na vrh nosa, pa ljude gledam preko njih, pa ih podsecam na neku uciteljicu :))))
"pa kad je mali, onda je svejedno da li je opusten ili ne, ionako je neupotrebljiv"
ееее...ово је било мимо правила, испод појаса, послије судијског звиждука ...ццц...мојне да ја почнем о нечијим стопалима...ах да ту се не може замјерка наћи ;)....ето видиш на прозивање се комплиментом одговара ;)...
"ok, sad obrisi tablu, a posle casova dodji u zbornicu da porazgovaramo nesto"
е сад нећу...ионако је мали...не треба вам, другарице учитељице ...;)...
"ето видиш на прозивање се комплиментом одговара ;)..." eto, svako malo me podsetis zasto sam pristala da se udam za tebe! :** je li, a kad se vencamo, hocemo nastaviti da zivimo na vuki ili se selimo?
a neces da brises tablu? dobro, znas da ti sledi kazna... idem ja po prutic a ti skidaj gace!
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
хех...не знам увијек сам те доживљавао к`о неки гра`,а јеб*ш му матер ако он само није зазорио а жилав није бар мислим ;)......
Kako koji.Još kad se sav napiriš od njega ko žaba :D
a sta je islo kao prilog uz skusu?
peki, cica, izgleda da nam se blizi apokalipsa kad vusepla mora da razmislja... :D
elektricar, kako bilo u banji?
ејакулирана течност морског коња је ишла уз скушу...деликатеса права...штета што је ниси пробала ;)
а плавуше су увијек биле највећи мислиоци...ето Мерлин Монро ;)...а лемаја ? :)))
hahahaahahhahaahhahahahaha bas kao merilin monro! e, sledeci put cu na uvce da ti pevam "happy birthday mr. president!" ;)))))) e a jesam li ti rekla da ja imam fruzuru a la merilin? jos kad obucem belo aljince - pljunuta ona! samo, imam vece sise od nje... :P
па по оним сликама не бих баш рек`о ;)...мсм то за груди....
"a jesam li ti rekla da ja imam fruzuru a la merilin?"
`ајде бона сликај се !...`оћу да те видим са фризуром...није ваљда да си отишла горе без апарата?!
пс-имаш и љепша стопала и ноге од ње...;)...
jao.... hvala! :) :crveni i stidljivo obara pogled:
ma naravno da sam se slikala, ali ne znam da li sam i na jednoj ispala normalno, tj. da li se lepo vidi sve ono sto ti hoces da vidis.. ;)
inace, ovo ovde je dole u odnosu na balkan, a ne gore...
"ali ne znam da li sam i na jednoj ispala normalno, tj. da li se lepo vidi sve ono sto ti hoces da vidis"
ма дај болан па не баримо се јбте да мораш бити тип-топ на свакој ;)...пошаљи коју слику, живо ме интересује ако ми вјерујеш ...
"inace, ovo ovde je dole u odnosu na balkan, a ne gore..."
добро другарице учитељице кинеског ;)))
pa znam bre, nisam ni ja mislila u tom smislu, nego u smislu da mi je na vecini kosa podignuta, a grudi skrivene... :)
inace, na poslu me zovu ticherka, jer igrom slucaja sam jednom svom kolegi pre mnogo godina drzala casove engleskog... a i zato sto imam neke naocare za vid koje vazda nosim na vrh nosa, pa ljude gledam preko njih, pa ih podsecam na neku uciteljicu :))))
па ти фино сад секи дај апарат, косу уреди, обуци брусхалтер ( а и не мораш што се мене тиче ;)) и усликај се...па шаљиии ;))))...
"a i zato sto imam neke naocare za vid koje vazda nosim na vrh nosa, pa ljude gledam preko njih, pa ih podsecam na neku uciteljicu "
еее...сада би већ могли да причамо о неком мом фетишу ;)....овај..оно... која ти је обично боја доњОг рубља?!
hehehehehehehehheheh uglavnom crna, da mi se slaze sa okvirom od naocara i posebnim koznim pruticem za nevaljale djake! :P
e ne da mi se sad sredjivati, ako bude neka fotka, dobices je, ako ne... onda ne...
Sperm!
"uglavnom crna, da mi se slaze sa okvirom od naocara i posebnim koznim pruticem za nevaljale djake! "
ау...црна ми много одговара и слаже се са мојом :)...сад већ причамо о фетишу...овај, а тај прутић избаци-имам трип од њега...;)...
хахах како женско-мерлински одоговор..."ako ne... onda ne..."-може да буде, а немора да значи ;)...
gaaaaaambiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
cica, samo od tebe zavisi da li ce prutic biti izbacen. ako budes dobar decak, mozda se i smilujem... :P
ma nije zensko-merlinski, neko narkomansko-opusteni, u fazonu, "opusteno brate"... :)
"ako budes dobar decak, mozda se i smilujem..."
добро другарице учитељице, бићу добар дечак, ево ако хоћете ја ћу ВАМ обристи таблу са својом спужвом :)...
""opusteno brate""...опуштено брате...Боже драги па како конташ да се са опуштеним ишта уради?!...;)
hahahahahhahhahahahhaahhahahahhaah pa kad je mali, onda je svejedno da li je opusten ili ne, ionako je neupotrebljiv! ;)))
ok, sad obrisi tablu, a posle casova dodji u zbornicu da porazgovaramo nesto... :P
"pa kad je mali, onda je svejedno da li je opusten ili ne, ionako je neupotrebljiv"
ееее...ово је било мимо правила, испод појаса, послије судијског звиждука ...ццц...мојне да ја почнем о нечијим стопалима...ах да ту се не може замјерка наћи ;)....ето видиш на прозивање се комплиментом одговара ;)...
"ok, sad obrisi tablu, a posle casova dodji u zbornicu da porazgovaramo nesto"
е сад нећу...ионако је мали...не треба вам, другарице учитељице ...;)...
"ето видиш на прозивање се комплиментом одговара ;)..." eto, svako malo me podsetis zasto sam pristala da se udam za tebe! :** je li, a kad se vencamo, hocemo nastaviti da zivimo na vuki ili se selimo?
a neces da brises tablu? dobro, znas da ti sledi kazna... idem ja po prutic a ti skidaj gace!
"je li, a kad se vencamo, hocemo nastaviti da zivimo na vuki ili se selimo? "
хаха па не знам...мај прешс оне гдје би се то селили?!...
"idem ja po prutic a ti skidaj gace!"
учитељице, био сам неваљао, и захтјевам да ме казните ;)...знао сам да ти је сан да видиш моје голо дупе ;)....сада си се открила ;)...