SpeRmerska ekipa

1. hmmm e pa necemo ovde o mojim snovima, ima ovde i maloletne dece! :P heheheheh

pa sta znam... msm, da li je vuka bezbedno mesto za odgajanje naseg buduceg potomstva? ja sam mislila da se preselimo negde gde je malo mirnije, gde ce deca moci da se igraju bez bojazni da ce naleteti na nekog matorog perverznjaka... ;)))))

2. ...овај ...оно...ти већ о дјеци?! ;)...

а гдје би то мирније било?
    а имамо данкана тјелохранитеља, он ће да нам чува дјецу од перверзњака ;)...

видим на мсну си... ово... оно ;)

хахаха

3. pa normalno o djeci.. msm, sto bi se uzimali ako necemo decu da pravimo!?

jes ti normalan? dankan da mi cuva decu?!?!?!!??!?

4. па добро...али ја `оћу пунооо дјеце..не само једно или двоје ;)...

а шта фали данкану?!...молим те лијепо...ако баш хоћеш може јавио...али само мушку дјецу да нам чува ;)

5. ma moze, ja sam rekla da ocu cetvoro!

znas kako, ja bih se nekako najbolje osecala kada bih cuvanje dece poverila pekiju... ili majav...

6. еее то сигурно...видиш њих се ни не сјетих ;)...

дакле испод 4 не идемо...јеси ти сигурна да ћеш моћи то све издурати

7. Pozzzzzzzzzzzzz,evo i mene sa pauze,definisah napokon,pa dodjoh i da spermujemo

8. Đe si Daneeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ubolo te june :D

9. Evo,ubilo me da znas :)

10. Hahaha ja bio u banji jedan dan,lepo se odmorio :D

11. http://vukajlija.com/cica/162940

деЋки морао сам ;))))

елки еј већ читао....

ђе си данееееееееееееееееееееее...не да лемаја да нам чуваш дјецу ;)

12. A daj ja toliko baljezgarija i čudnih reči nisam video ni na sajmu rumunskih građevinara :D

Nego stvarno ko je peki?

13. "baljezgarija i čudnih reči"

нису ни баљезгарије ни чудне ријечи...потражи у рјечнику ;)

пеки д бој

14. Znam,citao sam :)).A znam iz asto ne da,zato sto sam perverznjak.Pa od cele Budimpeste slikao sam se sa makroom,najjacim u Pesti,vlasnikom striptiz bara u centru,koji sebe naziva "Picka-majstor" na tecnom srpskom jeziku,inace se zove Mario.Recite mi da li vidite sliku.Ja sam odvaljen,a on je kvarcovan i depiliran hahaha

https://mail.google.com/mail/?ui=2&ik=4cc41f7e10&view=att&th=128a7737795c340a&attid=0.1&disp=inline&zw

15. ја не могу ово отворити ...де постави на имаге снацк ;)

16. Šta je ovo?Aj otrezni se čoveče :D

17. Aha,ok,evo za minut bice vam uslisene zelja :)

18. Čiča kakva je ono tamo jebanijada na forumu?Jel može jedan dan na ovom usranom sajtu da prođe,a da se neko ne dovati za gušu!

Hehehe dunc ko koga drži da ne padne :D

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.