SpeRmerska ekipa

1. nemam pojma za AC DC ali mislim da je zbog klinaca,nije imao ko da ih cuva...moje drustvo sve sabani, slabo ko da slusa rok...ja i jos jedan tip...a njegova riba isto ne slusa a posesivna, pa on u poslednje vreme ne ide nigde...onda ja cimam zenu...ona hoce i zbog mene a i voli...ali onda frka za klince...jebi ga problemi..

sto reko neko..

hipici i hipickinje,
    preko noci postali su svinje...

2. еее јаве јбга на једну си страну богат као ријетко ко,а на другу те богатство зна спријечити да уживаш....

3. Ma ja bih to sve u rudnik :D

4. Hahaha,za sledeci put da znas da imas sa kim da ides,ja ne propustam nista !

5. Da decu ostavi...čiča ko ono beše čuva decu?

6. мајав или предражињо! нико више не долази у оптицај...тако је "шефица" рекла ;)....

7. speeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

8. ево и ње са ручка ;)...јеси ми поздравила мартину ?! ;)

9. sa vecere cica mi amore :))))) pozdravila je! kaze "oh! i'm very flattered! so, when will i meet this boy?" ;)

10. Hahahahahaha, ja ni sam sebe ne znam da čuvam, ne znam kome bi palo na pamet da mu ja čuvam decu :)))

11. speeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrmmmmmm

12. daneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee! vidim bilo veselo u djarskoj? ;)

peki, nemoj tako! ja imam poverenja u tebe, ne samo da ces ih cuvati, vec i da ces ih sacuvati! :))) a ovoj fudbaleskoj idnividui ne bih, ne zato sto je perverznjak, vec zato sto je stoka pijana! :P

e javio, ti tek sad video za moju defku? pa to jos u aprilu izaslo... a stvarno glupo sto su ozmenili, msm - picka ili pizda, isto je.... nije sija nego vrat!

13. Ko je martina?Čiča kakve to kombinacije praviš,postao si mi mnogo sumljiv?

Zašto niko nema poverenja u mene?Možda zbog lošeg glasa koji kruži o meni po sajtu :D

14. " i'm very flattered! so, when will i meet this boy?""

рецде јој -when you come to vukajlijа...;)....

а пардон-са вечере...

ти си предраже упао у најужи избор са мајав, не питај зашто, она је то исконструисала...

15. martina je moja drugarica, slovakinja... opasna....

16. "Ko je martina?"

другарица од наше Наташе...има зезнут поглед ;)...

"Čiča kakve to kombinacije praviš,postao si mi mnogo sumljiv?"

ма никакве ја не правим, но лемајићка воли триете и квадрете ;)...

17. Slovakinja?
    Što nisam pošao u vojsku,mogao sam lepo da postanem oficir i da putujem svetom.Ovako imam 2 pasoša,a nijedan mi ne vredi.

18. Jes' Lemajic!Ne moze biti los provod ako upoznas glavnog makroa u Pesti.Jesi videla sliku?

19. videla dane, i da ti kazem - bolji si frajer od njega! ;)

elektro, a koja dva pasosa imas? msm, zasto ne vrede?

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.