nemam pojma za AC DC ali mislim da je zbog klinaca,nije imao ko da ih cuva...moje drustvo sve sabani, slabo ko da slusa rok...ja i jos jedan tip...a njegova riba isto ne slusa a posesivna, pa on u poslednje vreme ne ide nigde...onda ja cimam zenu...ona hoce i zbog mene a i voli...ali onda frka za klince...jebi ga problemi..
sto reko neko..
hipici i hipickinje,
preko noci postali su svinje...
daneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee! vidim bilo veselo u djarskoj? ;)
peki, nemoj tako! ja imam poverenja u tebe, ne samo da ces ih cuvati, vec i da ces ih sacuvati! :))) a ovoj fudbaleskoj idnividui ne bih, ne zato sto je perverznjak, vec zato sto je stoka pijana! :P
e javio, ti tek sad video za moju defku? pa to jos u aprilu izaslo... a stvarno glupo sto su ozmenili, msm - picka ili pizda, isto je.... nije sija nego vrat!
http://www.youtube.com/watch?v=zyup4uVJTlE&feature=related
SPERM!!! :)
nemam pojma za AC DC ali mislim da je zbog klinaca,nije imao ko da ih cuva...moje drustvo sve sabani, slabo ko da slusa rok...ja i jos jedan tip...a njegova riba isto ne slusa a posesivna, pa on u poslednje vreme ne ide nigde...onda ja cimam zenu...ona hoce i zbog mene a i voli...ali onda frka za klince...jebi ga problemi..
sto reko neko..
hipici i hipickinje,
preko noci postali su svinje...
еее јаве јбга на једну си страну богат као ријетко ко,а на другу те богатство зна спријечити да уживаш....
Ma ja bih to sve u rudnik :D
Hahaha,za sledeci put da znas da imas sa kim da ides,ja ne propustam nista !
Da decu ostavi...čiča ko ono beše čuva decu?
мајав или предражињо! нико више не долази у оптицај...тако је "шефица" рекла ;)....
speeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ево и ње са ручка ;)...јеси ми поздравила мартину ?! ;)
sa vecere cica mi amore :))))) pozdravila je! kaze "oh! i'm very flattered! so, when will i meet this boy?" ;)
Hahahahahaha, ja ni sam sebe ne znam da čuvam, ne znam kome bi palo na pamet da mu ja čuvam decu :)))
speeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrmmmmmm
daneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee! vidim bilo veselo u djarskoj? ;)
peki, nemoj tako! ja imam poverenja u tebe, ne samo da ces ih cuvati, vec i da ces ih sacuvati! :))) a ovoj fudbaleskoj idnividui ne bih, ne zato sto je perverznjak, vec zato sto je stoka pijana! :P
e javio, ti tek sad video za moju defku? pa to jos u aprilu izaslo... a stvarno glupo sto su ozmenili, msm - picka ili pizda, isto je.... nije sija nego vrat!
Ko je martina?Čiča kakve to kombinacije praviš,postao si mi mnogo sumljiv?
Zašto niko nema poverenja u mene?Možda zbog lošeg glasa koji kruži o meni po sajtu :D
" i'm very flattered! so, when will i meet this boy?""
рецде јој -when you come to vukajlijа...;)....
а пардон-са вечере...
ти си предраже упао у најужи избор са мајав, не питај зашто, она је то исконструисала...
martina je moja drugarica, slovakinja... opasna....
"Ko je martina?"
другарица од наше Наташе...има зезнут поглед ;)...
"Čiča kakve to kombinacije praviš,postao si mi mnogo sumljiv?"
ма никакве ја не правим, но лемајићка воли триете и квадрете ;)...
Slovakinja?
Što nisam pošao u vojsku,mogao sam lepo da postanem oficir i da putujem svetom.Ovako imam 2 pasoša,a nijedan mi ne vredi.
Jes' Lemajic!Ne moze biti los provod ako upoznas glavnog makroa u Pesti.Jesi videla sliku?
videla dane, i da ti kazem - bolji si frajer od njega! ;)
elektro, a koja dva pasosa imas? msm, zasto ne vrede?