Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Hehe sledeći put idem sa tobom,ako treba ja vozim :D
Sledeci put je 22.jun u Sofiji,ali vozaca smo vec nasli...Samo jos tamo da nadjem Aziza,i onda pored Baje Mlog Knindze,Maria PickaMajstora imacu i sliku sa jos jednom legendom :)))
Aziza?A neeeeee,tog filma neš gledati!
e, a kakva je to frka bila na cetu?
а нико не спомиње мога комшију Бају Мутана...да видите каква је то легенда ;)
ko?
opet ja...
uuuuuaaaaa spermasiiiiii
Što da nema bradu i kokardu?
Ma neko isprozivao janu ili maru valjda,ispsovao ih i one odma digle frku,jer niko od modova nije banovao lika (u suštini surovi i korleone su valjda dežurni krivci).
Ja sam samo bio tamo da speRmujem :D
Ako dodjem u BL slikam se sa Mutanom,a sledece nedelj moram ispred opstine Stari Grad da se slikam i sa Zikom Obretkovicem.
daj link da se smejemo elektro...
Šou program :D http://vukajlija.com/forum/teme/9768
E dunc koji ti je taj?Mislim zovi i mene :D
javioooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
heheheh to elektro! spread the good sperm's word! :D
a sto ih je isprozivao? i sto maru, ona je skroz ok lik...
лемјићко Бајо ти је главна фаца овдје...главни фазон му је:"ебем те мајена"...;)
а има и ме на том линку ;)))
Pa čovek popizdeo zbog nečeg,verovatno bih i ja,ali ne bih je psovao.Bar ne na četu,ali dobila bi napad štucavice :D
A ovaj Čiča odmah stao uz njih dve,ko Apostol Pavle.
jaoooo bre ja ne mogu ono sve tamo da citam... a ti cica ne bi bio ti kad se ne bi ubacio u onakvu raspravu! :D
a da ljudi ne shvataju sve ovo malo preozbiljno....?
Ja u početku da,ali posle kažem,puca mi prsluk što je neko nekoga izvređao,ionako je ceo sajt pun razne bagre.
"a da ljudi ne shvataju sve ovo malo preozbiljno....?"
ово засигурно...
"A ovaj Čiča odmah stao uz njih dve,ko Apostol Pavle."
морао сам...ем су дјевојек у праву...ем су мУдератори дукатлије и не волЕм их...ем су двије даме биле у невољи, па сам морао као прави витез да прискочим...а шта ћу данас киша, нема посла па цијели дан на компу висим :)))
Dame :D Aj leba ti šta glumiš narodnog heroja.
uuu bre elektro pa sto me nisi zvao da ih prcamo zajedno....sve sam procitao....ja sam tebe i do sad cenio ali sad jos vise... ti si bre SUVI GENIJE...:)))
Hehehe možda ispadne pederski od mene,ali u ovakvim situacijama moram da napadnem slabiji pol :D