Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Cica,obrisi poslednji post,zahtevam i nadrkacu se!
Hahahaha šooooooorkaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!
Ko se ljuti, uvalim mu kruti :))
i ja...i ja... i ja...:))
Dok njemu uvaljujete,mom se zahvaljujete :D
штоооо дане ;)...прозивам те јбга ;))))
иначе сада ми некро посла нешто мЛого ново и добро:
http://www.youtube.com/watch?v=V4RrqqFMBno
ОБРИСАНО НА ЗАХТЈЕВ ДАНЕТА!!!
Speeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Podležeš pritiscima ko Piksi :)
е јбга...није притисак...но другарски...знам да га погађа јбга ;)
A ko mu je kriv što ima mladu ženu,pa sad svi kidišu :D
Dobro je,Cica,znas razloge i znas zasto me nervira....
Dobro,nema više haračenja žena i nacionalističkih pesama.
еее елктро немаш ти појма какву он бомбоницу има ;)...зато псссссттт ...
а ово сам другарски урадио и извињУјем се због превида што сам уопште стављао ;)...
ajd',prifaceno :)
E napuštam vas,niste više zanimljivi.Ovaj samo psuje,ovaj oženjen,otišlo sve u majčinu!
Mir mir mir, niko nije kriv... ljudina je ovaj Čile :)
елеки `ај се фино нагузи да те испеРмујемо па онда можеш на спавање ;).ок?
Jebi se čiča!Da nisam mrtvosan bilo bi sad sve po spisku,nego idem da spavam.
Evo jedan PPPRRRRSSSSSSSSSSSSSS na brata elektricara da lepse spava