SpeRmerska ekipa

1. како само лијепо спеРмате док мене нема ;)

2. Ja cekam tebe,ne umem sam :).Dok ti ne dodjes nesto i definisem,posle toga samo spermmmm

3. Koga nema bRez njega se može! :P

4. To apsolutno nije tacno,bez Cica Glise se ne moze!

5. Duncan se navukao na Čičin speRm :))

6. A ti nisi uopse sumnjiv,malo,malo pa skoknes do nas na jedno prskanje :))Dukatlijo :)

7. Ovaj, htedoH reći: koga nema bRez njega se množe! :))

8. Ja pomalo, valja se, opasna ste bačje ekipa :))
    Vidi muškatlice što joj dobro ide tablica množenja :)

9. Zakleo se bumbar u cvet i u med,
    da će na livadi da napravi red.

10. иначе код мене вас је слаб вискозитет спеРма, бољи је ипак код данета ;)...а и ти предраже немаш лош ...мада си ти више, за спеРмисање над тобом ;)

11. gde ste spermasi i spermasiceeeee

lepo, lepo, svaki dan dodje po neka zeMska...mi volimo spermovanjeeeee:))

12. Čiča, bolje i nadamnom, nego u prazno, realno :))
    Javio, ušpara li 200 evrića za onu "nesreću"? :)

13. Cica-sto posto si u pravu za sve sto si rek'o

Pedja-Otkazan put,ovaj kompanjon se razboleo,jebem ga u usta.

Javio-Odgovori Pedji :)))

14. sad sam vido Dunc...

sparam Pedja, sparam...ne idem u kladionicu...bice..:))

15. Evo dogovora...Skines jednu nulu i doniras sajtu,a platis pice u kafani i regulisali smo :)))

16. ja sam sajtu mislio svakako da uplatim...i bas toliko...nego mi mrsko da prepisujem brojeve, nemam stampac...odnosno nemam vise, imao onaj stari pljuckavac pa i on rikno...pa sve sutra cu...

17. Уплатио ја данас...Али ѕахтевао да не добијем ктитор налог.

18. ma i da ga dobijem isti kurac...ionako nemam ideje...i ovih pet mi mnogo...

19. Ma,etiketa mi nikakva ne treba,bezim od uniforme ceo zivot.Ja sam narodski covek,pa neka tako i ostane :).A pomoc je neophodna,znam i po svom sajtu,pa mali prilog svakog od nas bi fino doprineo.Sta ja da kazem,kad nas 10 samo finansira EFC-serbia?A od toga pola skolarci,kako da im trazim pare?Ne pada mi na pamet,pa sam sa jos 2-3 lika to preuzeo na sebe,ali veliko je cimnaje,toga sam svestan

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.