SpeRmerska ekipa

1. јел ти радиш свима фациал? или?! ;)

2. pa kad moram! a sta se mora nije tesko! :P

3. тежак је живот наш умј...овај спеРмера...

кад плавуша ради сав посао :)

4. pa naravo, ko ce drugi nego zena! vi bi samo da lezite i sve na gotovo da vam se donese! bezobraznici!

5. Боже драги,наравно да ће жена,па јел очекујеш што је ферги рек`о да бришемо у дукс то ;)))

а инче још сам 3 минуте војкаре па палим...

6. eee jbg! e a sutra si ovde? eh... tako blizu a tako daleko.... :)

7. A spe(r)m tema otvorena >D

8. хех...да да тако близу а тако далеко...оно звао бих те на пиће...да знам да имам времена ;)...али запамти : "љубав је лијепа када се чека,кад само од себе наговјештај да ";)

9. Joj saće i ovo dvoje da se prenemažu!Šta je sa vama deco?

10. hahaha pa kad nema nikog drugog, mi sami pa se ljubavisemo!

11. Niste valjda očekivali da se ja i fergi...AJDE BEŽI!Ogavno!!!

12. gde ste ljudiiiiiiiiiii

kako se smejem sad kad bi znali...koliko mi bilo lose bez vas....sve neke gluposti pisao...kao i obicno...

13. ništa pametno...uglavnom gluposti :D

14. hahahahahahah! e a ja se bas lepo odmorila, uspela sam na poslu i nesto zavrsiti, za promenu!

15. електро...лемајићко...јавио...имао сам "диван" коментар...али вас нажалост напуштам...

Наташо срећан путкас и јави нам се из даљине...уствари и немој,имај живот!!...бар горе ;)...

љуби вас све и поздравља ваш ЧИЧА...

пс-ти лемајићко замисли да си добила влажан француски жваљави љубац...само ти и нико други..

љубим,љубим,љубим...пусек..ћаолина...

алохца...

16. Kolko sperma,majku vam vasu jebem aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

17. opaaaa! mmmm... hehehe
    e pa bicemo u kontaktu, ukljucivacu se ja povremeno... ljubim cica, mi amoooooreeeeeee! :

okej, daklem, sad kad mi je muz otisao... de ste momci!

18. gde si lemajic...ribo...kad ce ona kafica...:))

19. e elektricar, sta fali.. ti i fergi... ja bi bre platila da gdeam tu predstavu! :P

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.