Геј је океј? Тема за дукатлије и антидукатлије

1. GM

Све у свему, ако неко прихвати шурење у плинару (и еквиваленте) као нешто нормално, не видим на основу чега може да оспорава усвајање деце. Сем лицимурја.

S tim što je šurenje u dukat stvar dvoje ljudi, dok je usvajanje dece od strane istopolnih malo komplikovanije i uključuje troje ili više ljudi. Jedna stvar je biti u zajednici sa nekim ko deli ljubav prema... istom polu i nema uticaja na nekoga, a vaspitavati čeljade i predstavljati primer detetu je ozbiljnija stvar. Postoji i šansa da deca potpadnu pod uticaj okoline i obrnu svoju orijentaciju za 180 stepeni. Naravno, to može da se desi i kod ovih drugih, ali verovatno u manjoj meri.

Ono, nije u redu da okolina utiče na nečiju seksualnost, bilo da je neko jge ili hetero, pa biva odbačen od okoline ili primoravan na ono što oni smatraju da je normalno.

2. Али ја нисам говорио о одобравању бракова. Рекао сам да је лицимур онај којем је хомосексуализам потпуно нормална ствар, али им не би одобрио усвајање деце.
    Штавише, мислим да су позерски кењатори сви они стрејтери који узимају да просветљују затуцану масу како је то потпуно нормално, а имају нешто против тога да бар пробају такав однос. У најгорем случају покушавају да доказују своју "прогресивност". У најбољем - лажу сами себе.

3. @GM
    Istina, ti što se bore za prihvatanje homoseksualnosti kao nečeg savršeno normalnog, a ne bi da odobre usvajanje dece jesu malo u raskoraku sami sa sobom. :) Ja se zalažem kategorički protiv usvajanja dece, a s druge strane, iako mi se homoseksualizam gadi, ne vidim razlog da im branim da ga praktikuju, pa čak i da formiraju brakove, jer iako mi se to ne dopada, ne nanosi štetu nikome, pa ako hoće da se žene, neka ih, šta me se tiče...

4. Ono, nije u redu da okolina utiče na nečiju seksualnost, bilo da je neko jge ili hetero, pa biva odbačen od okoline ili primoravan na ono što oni smatraju da je normalno.

Није, али не мора да значи да би такви "родитељи" утицали на тај начин. Било би вероватно и оних који би, али било би и оних који не би.
    Не залажем се ја за или против, већ само рекох оно што је неминовно. Ако је хомосексуализам нормална ствар.

5. Јел неко постао присталица ДСа након што је само видео летак?

Zavisi gde, ako mu mahnu letkom na razgovoru za posao to je druga priča, ako znaš šta oću da kažem. Pazi, mahali su brašnom i raspelom gladnim ljudima po Hrvatskoj pa sad imaš prilično zakletih Hrvata sa prezimenima tipa Stojanović i Popović, Sandžak neću ni da pominjem, njima navrdeda sigurno nije video Meku i Medinu.

Le Placard je zanimljiv film iz perioda kad su po Francuskoj forumi vrveli od ovakvih tema, liči da je zajebancija ali može da se doživi na razne načine.

6. gej je ok.... samo sam toliko od mene !!!

7. Ja sam samo došao da kažem da sam i ove godine protiv gej parade. I da kažem ovo a da ne mislim na to kao karakternu osobinu, UA PEDERI!

8. Poslednja vest:
    Ivica Dačić:Zabranićemo paradu,ukoliko organizatori sami ne odustanu

9. http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2011&mm=09&dd=30&nav_category=12&nav_id=545889

Ivica Dačić izjavio da će policija zabraniti Paradu ponosa 2. oktobra, ako je organizatori sami ne otkažu. Vrh države razmatra otkazivanja prajda, saznaje B 92.

Ministar policije je kazao da će odluka o održavanju Parade ponosa biti poznata u toku dana.

"Parada treba da bude održana, ali ako postoji bojazan da bude većih problema od održavanja Parade i da dođe do većih incidenata, u svim zemljama Parada bi bila odložena", rekao je Dačić na Pasuljanskim livadama posle vežbe protivterorističkih jedinica MUP-a.

U četvrtak su ministar policije Ivica Dačić i gradonačelnik Dragan Đilas apelovali na organizatore da se otkažu svi skupovi koji su za vikend zakazani u Beogradu.

Dačić je ukazao da je bezbednosna situacija u Srbiji složenija nego pre nekoliko nedelja i da zbog toga Paradu ponosa, kao ni jedan drugi skup, ne bi trebalo održati u nedelju u Beogradu.

Organizatori Prajada su ranije danas saopštili da neće otkazati paradu.

10. Која срамота би била да се откаже због неспособности полиције. То би било зелено светло жгадији да може да ради шта хоће...

11. PRETEKAO SAM TE STEFANE!

12. Pa od tebe sam i video, pa sam našao članak.

13. Pitam se, što se trpaju tamo gde im nije mesto? Mislim na pedere i lezbejke. Ovo je Srbija a ne tamo neka zemlja gde im je sve, i ono što nije normalno, normalno. Srbin je ispravan ali pomalo lud i kratak sa živcima. Kada će da shvate da Srbinovo mišljenje o pederima ne može da se promeni tek tako i da sve prihvati preko noći? Pa, majku mu, mi smo hrišćani a ne tamo neki buržuji. Pederi, bež'te odavde ili ćutite da ste pederi!

14. Pitam se, što se trpaju tamo gde im nije mesto? Mislim na pedere i lezbejke. Ovo je Srbija a ne tamo neka zemlja gde im je sve, i ono što nije normalno, normalno. Srbin je ispravan ali pomalo lud i kratak sa živcima. Kada će da shvate da Srbinovo mišljenje o pederima ne može da se promeni tek tako i da sve prihvati preko noći? Pa, majku mu, mi smo hrišćani a ne tamo neki buržuji. Pederi, bež'te odavde ili ćutite da ste pederi!

http://bostonist.com/attachments/austinist_kerry/housewife2.jpg

15. Вучице, тролујеш је л' да?

16. rekao je Dačić na Pasuljanskim livadama posle vežbe protivterorističkih jedinica MUP-a.

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAAAAA

17. u RS da dodju mislim da ne bi ni jedan preziveo...Imate daleko spremniju muriju, al' bas se sad sjeti zasto gejovi u BL kod nas ne organiziju paradu srama...sigurno znaju sta bi ih snaslo :)

18. To je moje mišljenje a vi shvatite kako hoćete. :digla nos i zalupila vrata sa sobom:

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.