Геј је океј? Тема за дукатлије и антидукатлије

1. Домаћице мање збори, да ти ручак не загори!

2. u RS da dodju mislim da ne bi ni jedan preziveo...Imate daleko spremniju muriju, al' bas se sad sjeti zasto gejovi u BL kod nas ne organiziju paradu srama...sigurno znaju sta bi ih snaslo :)

Видиш, никад ми није било јасно зашто се људи хвале да живе у средини пуној примитивне стоке.

3. Ista smo mi da izvines govna, ja priznajem da jesam primitivan jer nikada necu shvatiti kako neko moze da gleda dva frajera kako se zvakaju na sred ulice...to nije, nece i ne moze nikada biti normalno i zdravo okruzenje!

4. Ако ти нешто не схваташ не значи да је ненормално и нездраво.

5. Po kojoj osnovi je biti homoseksualac normalno?

6. Имаш 100 страна теме, писао сам већ, мрзи ме сад, цео дан радим ко коњ.

7. gamby budimo realni ni ti men nis najnormalniji ako podržavaš tako nešto!

8. Гамблер да будем и ја реалан, ни не занима ме нешто твоја оцена моје нормалности.

9. Ti bi prihvatio da ti sutra sin dovede momka u kuci kao sasvim normalnu pojavu?

10. Да. Не него ћу да га се одрекнем преко новина, избацим га из куће или га терам да постане стрејт? Знаш ли ти какав би хаос настао у синовљевом животу када га рођени отац не прихвата таквог какав јесте?

11. a da je narkoman bi li ti to bilo normalno?

12. Наравно да не би (мислиш на зависника је л'тако?), тиме уништава свој живот, а потенцијално и туђе.

13. Pa ovako bi unustio moj i svih njemu dragih ljudi....

14. Gambi, to je sasvim normalno da svoje rođeno dete prihvatiš takvog kakav jeste, ipak si ga ti napravio. Da li bi prihvatio da se neki pederi dosele u susedni stan i da se svake večeri čuju zvuci dahtanja i skičanja i razne prljave reči a da ti dete od 5 godina sluša sve to? Kako bi se osećao? Kako bi to objasnio detetu ako te pita šta se to čuje i zašto se čike ljube na ulazu?

15. На који начин?

16. Čito komentare. Primitivan sam!:-)
    Mada ovo pišem po stoti put, al jebi ga, više ne znam na kom sam forumu pisao...Ako čevek ima potrebe da se hefta u bulju, nek to radi u 4 zida. Po meni je to bolest , al ko mene pita. Lep reko Bora Čorba u jednoj emisiji, budi ti gej al nemoj da mi paradiraš dupetom! Seru da su im ugrožena prava. Dok god ćute i ne hvale se time da su pederi, prolaze normalno. Čim to počnu da ističu u prvi plan i poturaju drugima-dobiju po brnjici pa počnu da kukaju kako su ugroženi. Dakle ćuti, uživaj u 4 zida i ne nameći svima svoju bolest i imaćeš prava kao i svi mi "normalni"...Eto rešenja...

17. Ako čevek ima potrebe da se hefta u bulju, nek to radi u 4 zida.

Па нико ни не прича о јебању на Теразијама, људи се обично и јебу у соби.

Seru da su im ugrožena prava.

Теби не би била угрожена права да не можеш да пољубиш вољену особу на јавном месту и не вратиш се кући са удвострученим бројем костију?

18. Е ако је Бора Чорба рекао, онда нема даљње расправе.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.