Геј је океј? Тема за дукатлије и антидукатлије

1. Jbt jel moguce da ova Dragan Markovic Palma diskusija zivi vec 2 godine ?

2. E sad, navedi mi jednu drzavu u kojoj je pokazivanje dukata i sirenje picke dozvoljeno?
    Za pocetak mozes drzavu u kojoj je golotinja na javnom mestu dozvoljena.

Не знам те податке. Али могу да претпоставим да је у Сан Франциску дозвољено, на основу ових слика. Код нас није и то је океј. Ако би се сутра одржала парада и неко дошао превише разголићен или потпуно го, наравно да га треба привести (али не на гајбу :Д).

Sevastokrator_95

Друже, по којој аналогији ти поредиш нешто што претендује да постане основно људско право уз права на веру, мишљење, разне врсте различитости итд. са суицидним идејама. Ја говорим о томе као о људском праву!

У праву си, није најсрећније поређење. Само сам хтео да ти покажем колико је бесмислен твој "страх". Проценат педера је увек био константан, само што се у Сан Франциску нико не крије, а код нас је вероватно пола њих прикривено.

3. Обожаваоче, мислим да правно гледано нико нема право да им брани... Али капирам да би добили веће батине него два педера. Мада, нису баш за поређење са гејевима, инцест је лош по потомсто.

4. То сам и ја хтео да му кажем, али онда сам помислио, ови ће имати лоше потомство, а ови га неће имати, па сам се и сам замислио...

5. Идеја за тему: Је л' океј да неко јебе сестру, ако не планирају да праве децу?

6. Da, ako je dobra riba, lolol... Taj baš voli svoju seku, a obožavaoče?

7. Брате, ако ти је све то ок, води за неких десетак година своју децу на прајд, к'о што рече газимудо.

Да, јер на геј паради парадира шиптарски терориста док две напаљене тинејџерке носе плазму и пуше курац напаљеним клинцима, а на плазми се емитује српски филм. А из позадине Наташа Кандић јаше као командант на леђима верног ата Бокија 13. Ма даааааааај...

У праву је Газимудо, вероватно ће таква бити парада за 30 година, али не због тога што су педери такви, него зато што сад имамо све те ствари које имамо. А парада може да буде и једна нормална манифестација која никоме не шкоди, да смо нормално друштво. И о томе ја причам. И то што вероватно никад нећемо бити нормално друштво не значи да не треба да покушавамо да будемо.

8. Немам појма брате да л' је он баш воли, мислим не верујем, вероватно се спрдао, али је стварно чудан батица да ме у крајњем случају ни то не би чудило. Али то ме је збунило, ако је оправдање гејевима појам љубав, и како је то све лепо, која је разлика између љубави гејева, брата и сестре, момка и девојке... БА ДУМ ТСС

9. NEMAM JA NIŠTA PROTIV HOMOSEKSUALACA ALI NEKA ČETRI ČMARA JEBU ZID IZMEĐU DOMA SVOJE TOPLINE, ŠTA IMA DA PARADA PEDERIRA?

10. I ko je sad dukatlija? Oni koji ih podržavaju ili mi "latentni pederi" koji smo protiv parade?
    I ispade da na celom sajtu nema furundžija, ma ajte, molim vas...

11. шиптарски терориста док две напаљене тинејџерке носе плазму и пуше курац напаљеним клинцима, а на плазми се емитује српски филм. А из позадине Наташа Кандић јаше као командант на леђима верног ата Бокија 13. Ма даааааааај...

Ja bi ovakvu paradu podržao ali samo ako Boki jaše Kandićku lolo

12. Мрзи ме да читам целу тему, имал ође неки педер, ил нема?

13. Народ који је извршио геноцид пред сам почетак 21. века нема права да прича о моралу. Ако су вама 50 гејева који ће шетати пола сата трн у оку и због чега се стидите, а не што нам је укаљено име заувек оним што је Младић урадио, онда не желим да трошим више речи на вас.

14. enemyofthefreeworld

Генерално, ја сам десничар, али српској десници треба подробна реформа.

НЕЋЕМО РЕФОРМУ ДЕСНИЦЕ! Ја не знам да дркам левом, а мислим да би ми га девојка откинула кад би и она морала левом, она се ни десном не сналази нешто посебно. Сад треба опет да учим да десничарим по неком новом систему? Нека хвала! Мени не сметају педери који се јебу у своја 4 зида, ваљда не сметам ни ја њима што се самозадовољавам десном руком на традиционалан начин, а и ако сметам, боли ме курац, е!

15. Jako los trol. Pokusaj opet.

16. Мноооого лош.

17. Народ који је извршио геноцид пред сам почетак 21. века нема права да прича о моралу. Ако су вама 50 гејева који ће шетати пола сата трн у оку и због чега се стидите, а не што нам је укаљено име заувек оним што је Младић урадио, онда не желим да трошим више речи на вас.

Геноцид није извршио српски народ, престани са том Кандићевском животном филозофијом. Мени причаш о томе како сам подложан утицајима политичара, а ти се користиш њиховим терминима. Веома је незахвално причати о томе у име народа који је најмање три пута у својој историји проживео геноцид. И сада се поставља кључно питање: КО НАМ ЗАИСТА ПУНИ ГЛАВУ ГЕНОЦИДОМ? ИМА ЛИ ИКО ОВДЕ ПОЈМА ШТА ЈЕ ГЕНОЦИД!? О томе причају светске силе које су име укаљале за век векова. По тој аналогији, колико је пута Америка починила геноцид? На крају крајева, ако се ратни злочин у Сребреници може назвати геноцидом, шта је онда вишевековно ропство под Турцима, где су најгори господари управо били Бошњаци. Зашто Братунац није геноцид? Због броја жртава? Ако ћемо по броју, онда је НАТО бомбардовање засигурно геноцид.

Ја се не стидим ничега, јер ништа нисам урадио. И сматрам да ни Немци не би требало да се стиде Хитлера ако ништа нису урадили. Престаните да ми невином набацујете кривицу и не везујте геј параду са злочинима.

18. Господин Сања
    Народ који је извршио геноцид пред сам почетак 21. века нема права да прича о моралу. Ако су вама 50 гејева који ће шетати пола сата трн у оку и због чега се стидите, а не што нам је укаљено име заувек оним што је Младић урадио, онда не желим да трошим више речи на вас.

može li neko da banuje valsinarbov dupli, ili je ovo čeda, ili kandićka, ili muftija, ili neko drugi ko mrzi srbe. koji genocid majstore, onaj koji je presudio sud u hagu, isti sud koji toleriše npr. 200 000 ubijenih civila u iraku od strane amera, irak koji su oni napali bez UN mandata, e vidiš gospodine sranja to je ratni zločin i to je genocid, ne postoji pravda za sve, nego pravde jačega,a takvi kao ti mi se gade. nadam se da si ovo rekao u neznanju i naivnosti. i još nešto, nemoj komentarisati na vukajliji poslijee gledanja B92.

19. Народ који је извршио геноцид пред сам почетак 21. века нема права да прича о моралу.

Narod??? NAROD??? NAROD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jebem ti mater u usta pogana sto puta pizdo jedna raspala.

20. Na karnevalu u Riu sevaju pičke i guze na sve strane, jedini je problem vama što ovde sevaju i muške bulje.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.