Геј је океј? Тема за дукатлије и антидукатлије

1. Па гурајте курац 'де 'оћете, ал' шта ту има да се парадира...

2. Па гурајте курац 'де 'оћете, ал' шта ту има да се парадира...

O tome pričam...

3. Па питај Дверисте који ће исти дан парадирати.

4. Мене је једном малко луд ортак питао, баш у време ове параде (сад не знам да ли је био озбиљан, али он је стварно веома чудан лик, па ме и то не би чудило) да ли када би он и његова сестра били заљубљени могли да парадирају са поруком да их спаја љубав? Ја нисам знао како да му одговорим у том тренутку.

5. Ma i Dveristi i gejevi imaju isti cilj, da skrenu pažnju na sebe.

6. Одговорите ви мени, да ли је нормално да мушкарац гура свој пенис у њену рупу за измет или у њена уста или међу дојке или да она њему гура свашта у анус?
    По томе није нормалан ниједан секс који нема за циљ рађање детета.

То је продукт модерног света, баш као и хомосексуализам који, понављам по хиљадити пут, не оспоравам. Ја нисам говорио о хомосексуализму као негативном, већ искључиво о геј паради. Нека трпа ко коме 'оће у уста, чмар, цупи, заболе ме, али ту нема шта да се парадира. Нервира ме геј парада, јер учесници стварају утисак као да је њихов положај важнији од положаја других.
    Будимо реални и кажимо да ситуација стоји овако:
    Могу да се друже, љубе, карају у топлини свога дома, понекад и на јавним местима (геј клубови, шта ја знам) и по томе имају иста права као и стрејт људи (јебига, нико не би требало да се трпа на Калемегдану). Е, сад, чињеница је да никада неће бити потпуно интегрисани и да ће каткад неки бити дискриминисани, али ништа од тога неће бити промењено у догледно време. Чему парадирање? У држави где гомила људи гладује, сваке године нас је све мање и имамо прегршт сопствених проблема, не можемо мислити и о проблемима других. Увек ће бити хулигана који ће их нападати, али увек ће моћи да се прцају у својим домовима. Крај приче, ништа више неће постићи и ништа значајно неће изгубити. Бар не у догледно време.
    Ја се са геј парадом не слажем, а њима ако се парадира и ако им се ризикује да поцркају на улици, нека излазе.

7. У држави где гомила људи гладује

8. Aj samo jedan dobar razlog zašto treba da paradiraju? Nije mi to jasno. Koj kurac oni moraju da šetaju gradom?!

Па гурајте курац 'де 'оћете, ал' шта ту има да се парадира...

Sreta objasnio!
    Brate kad će da paradiraju nek trpe posledice(batine)! Ko ih bre jebe!

9. Sto se mene tice , nemam nista protiv pedera ni lezbaca (one su mi cak do jaja gotivne).
    Meni smeta parada. Iz razloga sledeceg:

Prvi gej prajd u San Francisku, 1970. Hodaju ljudi obuceni, masu zastavama,zaista neizmerno podseca na ove nase.
    http://1.bp.blogspot.com/-LUJiHKnqDW4/Tf8pr7Ukd1I/AAAAAAAAEO0/v74kqlNLasU/s1600/4.jpg

Cetrdesetak godina kasnije, to izgleda ovako:
    http://lenonce.typepad.fr/.a/6a00d8345198e169e2014e896eaaff970d-450wi
    Pitanje je kako odjednom nije krsenje javnog reda i mira ici u gacama po ulici?!
    http://blogs.sfweekly.com/thesnitch/san-francisco-pride-parade-2011.6830687.87.jpg
    http://us.123rf.com/400wm/400/400/harveysart/harveysart1107/harveysart110700038/9891401-london--july-2-gay-pride-2011-in-trafalgar-square-july-2nd-2011-in-london-england.jpg
    Ovu sam namerno ostavio za kraj, jer najbolje oslikava u sta se pretvara " bezazlena setnja i mahanje zastavama koje propagira ljubav".

Dakle, u kom univerzumu je trcenje sa autobusa i pokazivanje picke i dukata sirenje ljubavi i LJUDSKO PRAVO?!

EDIT: JuTjub je pun snimaka sa raznoraznih prajdova, gde se najnormanije mogu videti scene blajvanja kara, pisanje jednih po drugima, i slicnih ogavstina. Necu ih stavljati jer ne zelim da reklamiram iovako preduvanu pricu.

Znaci ja da se pitam, pederbal bih zabranio.
    Ili moze sledeci ustupak. Svako ko se sad zalaze za gej paradu da potpise da ce prisustvovati svakoj gej paradi dok je ziv (osim u slucaju da je u bolnici na aparatima). Pa kad krenu medjusobno da se lizu, zapisavaju, pokazuju cmarove i picke, da budu prisutni, aplaudiraju i POKAZUJU SVOJOJ DECI sta je sloboda izrazavanja i ljubav.

10. А да мени неко одговори на оно што сам написао изнад? Ја нисам знао њему да одговорим.

11. Али хомосексуализам...

Понављам, немам ништа против њих, али бих волео да чујем твој одговор на питање ''Шта би било са светом када би сви искористили право да буду геј''.

Ти мислиш да када би хомосексуалност у потпуности постала друштвено прихватљива, да бисмо сви искористили "право да будемо геј"? Значи, друштво те спречава? :)

Хахахахахахахахаха!

12. Ђока Бомба, наравно да не, али теоретски ништа не спречава било ког становника Земље да искористи то право.

13. Ja cu izdvojiti pitanje koje smatram da je od krucijalne vaznosti za diskusiju i zamolio bih zagovornike gej paradiranja za odgovor:

Dakle, u kom univerzumu je trcenje sa autobusa i pokazivanje picke i dukata sirenje ljubavi i LJUDSKO PRAVO?!

14. Јебена победа овај газимудов пост.
    Слике су јебале кеву, која болештина мајко моја.

15. Газимудо, на било ком месту чији закони то дозвољавају. Мислим да би код нас ово представљало ремећење јавног реда и мира. Ваљда, не познајем баш превише наше законе.

Sevastokrator_95

Ђока Бомба, наравно да не, али теоретски ништа не спречава било ког становника Земље да искористи то право.

Теоретски, сваком становнику и посетиоцу Београда је дозвољено да крочи на Бранков мост. ШТА АКО ЧИТАВ БЕОГРАД РЕШИ ДА ОКОНЧА СКОКОМ С МОСТА?!

16. Ђока Бомба
    Газимудо, на било ком месту чији закони то дозвољавају.

E sad, navedi mi jednu drzavu u kojoj je pokazivanje dukata i sirenje picke dozvoljeno?
    Za pocetak mozes drzavu u kojoj je golotinja na javnom mestu dozvoljena.

17. Друже, по којој аналогији ти поредиш нешто што претендује да постане основно људско право уз права на веру, мишљење, разне врсте различитости итд. са суицидним идејама. Ја говорим о томе као о људском праву! Баш као што човек бира да ли ће да верује у Бога и којој ће партији дати (или неће) свој глас. Нешто што сви могу да искористе. Како да кажеш човеку: дозвољено је скакати са моста, само изволите, то је ваше право.

18. Ма дај, то је глупост... Као нећемо да им дозволимо да парадирају јер је то фуј и гадно. А дозволили смо српски филм, дозволили смо клип, дозволили смо да нам шиптарски терориста у сред тв Војводине прича како му није жао што је убијао Србе, дозволили смо толико гадости да сам одавно престао да их констатујем да бих остао здрав углаву.

19. Брате, ако ти је све то ок, води за неких десетак година своју децу на прајд, к'о што рече газимудо.

20. И даље чекам одговор људи...

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.