Геј је океј? Тема за дукатлије и антидукатлије

1. Najjače da sada huligani mogu da diktiraju šta će da se dešava. Nama se ne sviđa gej parada, ajde da razlupamo grad pa je neće biti.

To sve treba poslati u kamenolom. Ili u Prištinu, pošto je Kosovo srce Srbije, neće im biti nikakav problem da se kurče dole.

2. pederi nisu imali probleme dok ih sami nisu stvorili, jednostavna provokacija je ovo sa paradom, ako im je kako im je sami su krivi, podržavati pedere je postala pomodnost, da su probali lagano da se integrišu u društvo onakvi kakvi jesu ne bi bilo problema, problem je što to žele na silu, što su pederi njihov je problem, moj je problem što mi to mimo svoje volje poturaju pod nos iako mene i većinu to ne zanima.

3. Да те не занима, не би писао овде већ десети пост. :)

4. pederi nisu imali probleme dok ih sami nisu stvorili

Baš to. Jbt, kao da nikada nije bilo pedera i niko nije znao da su oni pederi. I niko ih nije dirao.

5. Да те не занима, не би писао овде већ десети пост. :)

jesi me provalio, jebem ti miša :-)

6. Сварог
    Мрзи ме да читам целу тему, имал ође неки педер, ил нема?

Jok, samo latentni.

7. pederi nisu imali probleme dok ih sami nisu stvorili

Upravo, šta im koji kurac treba da šetaju, to mi nije jasno, jebte se u četiri zida, pušite govnjav kurac, zabole me, al nemoj mi posle govnjivi izlaziti na ulicu.

8. Ma ima i deklarisanih jecoo. Šta ste napali ljude? A ovi što pričaju o ratu, samo me interesuje koliko godina imaju kad znaju toliko o ratu i "najmilijima poginulima"?

Edit: Samo da dodam. Meni se sve čini da je jedini razlog sranja ovakve situacije.
    http://www.youtube.com/watch?v=F2aFosze2qs

9. prvi srpski vampir
    Ma ima i deklarisanih

Lepo, tako i treba.... Kako ide ona od Zmaja?

volite se deco
    jb je raj
    to vam preporučuje
    j.j. zmaj

10. e jbg, ne vidim sliku,

11. Dukatlije na kočeve, pa nek umru u slatkim mukama! E!

12. danas parade, pa sutra parade pedera za djecu kao u norveškoj, nemam video sada, ne mogu naći da pokažem, ako je to što želite za svoju djecu, samo izvolite, podržavajte.

13. Ај лепо закључајте тему, а ови што толико подржавају педере нек иду на форум ЛДП-а или код Чанка...

14. Nemo da zaključavate, dukatlije moraju da imaju temu na Vuki tako rekli ovi iz EU!

15. Ај лепо закључајте тему, а ови што толико подржавају педере нек иду на форум ЛДП-а или код Чанка..

Ovo je neinformisanost jer bi se svaki prosečan peder aktivista smrtno uvredio da ga povezuju sa LDP-om i Čankom, to je možda važilo pre četiri godine, ali na ovim izborima gejevi su bili beli listići i crtali na istom penise i anuse. Prosečan peder je mnogo bliži prosečnom napaćenom srpskom seljaku nego ovoj bagri lažljivoj.

16. Колико је ово геј тема.

17. Svaka njima čast, ali ne treba tim toliko da se diče hvale, da trljaju nos svima. Imaju svoja 4 zida pa nek tamo rade šta hoće.

Prvo treba postaviti sebi jedno pitanje... Danas-sutra, šta bi rekli da vam sin dovede zeta u kuću?

18. http://vukajlija.com/cetiri-zida/467112

Danas-sutra, šta bi rekli da vam sin dovede zeta u kuću?

Не могу да верујем да би се неко одрекао свог детета због тако баналне ствари. Реко' би му пичка ти материна, и реко би му свашта, али би на крају прихватио. Јбт, то си ти правио бре! То си ти васпитавао! И јеси ли могао да утичеш на то да буде педер?

19. Ne, nebi se odrekao... Ali kod mene u kući nebi zajedno živeli, taj "zet" mi sigurno u kuću nebi dolazio! Teško da se može vaspitanjem nešto uraditi... Znam neke sa kojima sam kao klinac stalno bio, kasnije smo izgubili kontakt, nisam mogao da verujem kad sam čuo da su "prešli" u pedere. Tu mnogo društvo utiče i ova američka sranja gde u svakoj seriji ili filmu imaš nekog pedera koji je pozitivac...

20. nisam mogao da verujem kad sam čuo da su "prešli" u pedere

Čuj prešli... Oni su i pre bili pederi samo nisu smeli da kažu, i bili su "bajkjurijus".