Геј је океј? Тема за дукатлије и антидукатлије

1. head hanter ili si jako mlad ili ti još niko nije objasni da to nije zarazna bolest i da je nećeš dobiti od svoga detata, ako živi u tvojoj kući. Moja deca mogu da budu, šta god, samo da se rokaju teškim drogama.
    enemyofthefreeworld - svaka čast na komentare +

2. Oni su i pre bili pederi samo nisu smeli da kažu

E jbg sad, nije mi se tako činilo. Delovali su normalno, nisu se izdvajali, šta smo mi radili i oni su...

3. Na jednog pravog pedera ide 10 koji su to zato što je to in.

4. GOVOR DVLAJKA DANAS U GIMNAZIJI NA ZA VREME RASPRAVE NA ČASU OKO HOMOPEDERA.
    http://www.wackybuttons.com/designcodes/110/1102372.jpg
    Ehm daklem ono što moram da kažem oko homoseksualaca u ovoj zemlji je to da je problem što većina ljudi prema ped.. homoseksualcima ima jednu dogmu, koja je opšte prihvaćena u društvu. Opšte je poznato da dogma sprečava razvoj, dok je ovako razmišljanje i pokušavanje da se dođe do pravog odgovora karakteristika inteligentnih ljudi i intelektualaca kao što sam ja.
    E sada ta dogma je da je to jednostavno bolest i da se misli destruktivno ili loše pederima.
    Daklem, ono što je najgore je to što većina ljudi koja su bili na paradi i uništavala sve ono, nisu imali nikakve veze sa homoseksualcima. Oni su samo došli da divljaju pod parolom ove dogme, koju oni jedva razumeju.

5. Na jednog pravog pedera ide 10 koji su to zato što je to in.

Istina!

6. Jeco, biće da je ovo prvo (21), zar nije smisao svega imati dete?
    Kako će ti sin podariti unuče, ako misli zeta da ti dovede? Mnogi ne misle isto, ali po meni je to bolesno, jaaako!

7. Head Hunnter

Na jednog pravog pedera ide 10 koji su to zato što je to in.

Istina!

Hahahahahhahahaha, ajooj, da samo znaš kakvi su pravi rezultati za Srbiju u 2011. ccccc

8. Tu mnogo društvo utiče i ova američka sranja gde u svakoj seriji ili filmu imaš nekog pedera koji je pozitivac...

Hahhaha, znači sediš sa devojkom, gledate "Vil i Grejs", pa kad vidiš kako je Vil dobar čovek, a Džek mnogo smešan, ti rešiš da postaneš peder?

9. Боли ме курац за фегете, јер их не примећујем. Нека раде шта им се ради, гајби. Што то набијати свима на нос?
    Али кад би их негде видео да се љубе, опасно би прозивање пало.

А кад би ме, недобог, стартовао педер, отворио бих му лобању првим предметом који би ми пао под руку. Штангла, цигла, флаша... свеједно.

10. Hahhaha, znači sediš sa devojkom, gledate "Vil i Grejs", pa kad vidiš kako je Vil dobar čovek, a Džek mnogo smešan, ti rešiš da postaneš peder?

Možda bi odlučio da sam gledao.... lolo

11. E jbg sad, nije mi se tako činilo. Delovali su normalno, nisu se izdvajali, šta smo mi radili i oni su...

Možda zato što i jesu kao vi? Samo se jebu sa muškarcima...

12. Možda zato što i jesu kao vi? Samo se jebu sa muškarcima...

Управо то.

13. Луди Чак

E jbg sad, nije mi se tako činilo. Delovali su normalno, nisu se izdvajali, šta smo mi radili i oni su...

Mudro zboriš Čak

14. Ja napisao defku

Pederbal

Gej parada.

I stavio neki primer , i obrisana mi. Jebem li ga. niko nije tako definisao taj pojam,al valjda ne sme tako da se kaze.

15. Ma daj bre ljudi pa oni bre dobijaju pare za to paradiranje, to je bre sve politički progurano zabole ga kurac što to rade iz želje za "pokazivanjem ljubavi" i ne znam ti ja čega još. Ko je bre njih ugrožavao pre? Proseravanja najgora.

Боли ме курац за фегете, јер их не примећујем. Нека раде шта им се ради, гајби. Што то набијати свима на нос?
    Али кад би их негде видео да се љубе, опасно би прозивање пало.

А кад би ме, недобог, стартовао педер, отворио бих му лобању првим предметом који би ми пао под руку. Штангла, цигла, флаша... свеједно.

Ovo što reče Buksna potpisujem.
    Pogledajte Gazimudov post i videćete u šta se pretvara kroz nekoliko godina ta njihova fina i mirna šetnja.
    Kad oće nešto na silu onda nek istrpe posledice.

16. kako jebeno ne kontate da je gej parada resenje problema!
    murija se prvo skloni i ovi sto oce da paradiraju i da se foliraju s time sto su gej budu pobijeni od huligana, huligane kasnije povataju i pravac tvorza a svet postane jedno divno mesto gde preostali gejevi normalno zive bez potrebe za paradiranjem i gradovi mirniji jer nema ovih huligana...

@gazimudo, pisao sam i ja za isto pre par meseci, i meni obrisali jebajga, al ima vec nesto slicno http://vukajlija.com/peder-bal

17. Ja sam za to da svi Srbi budu na Vukajliji i onda nema problema!
    Zašto?!

Prosto.
    Mi sa Vukajlije, kako je opšte poznato, ne jebemo ništa, ali i nas niko ne jebe, tako da mi nemamo nikakvih homoseksualnih ili heteroseksualnih etiketa, pa nikako ne možemo da se mrzimo među sobom!

SRBI UJEDINITE SE POD OKRILJEM www.vukajlija.com!

18. Јеботе, да ли је могуће да се о овоме и даље прича. Који курац?

Управо. Који курац убијати негога зато што воли да се хефта у пркно.

Једно питање за Хед Хантера. Да имаш много доброг другара, и да ти каже да је геј, је л' би га пребио, прекинуо контакт са њим или би рекао ти и даље остао много добар ортак?

19. Mi sa Vukajlije, kako je opšte poznato, ne jebemo ništa

Ja jebem.

20. Управо. Који курац убијати негога зато што воли да се хефта у пркно.

Не треба их дирати, наравно. Али ако теби (или некоме ко није геј) лично неко од њих приђе, са неком крутом намером, наравно да их треба откинути.

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.