Геј је океј? Тема за дукатлије и антидукатлије

1. Тог Аздејковића мрзе сви остали јер стално виси по емисијама на Пинку и ријалитијима. Он је атенчн хор, није прави актиивиста.

2. Zar se ne kaže atenš(e)n hor?

3. Da, ali čovek mnogo više radi nego svi ostali zajedno. Uskoro će zahvaljujući njemu biti organizovan gej filmski festival "Merlinka" u čast najpoznatijeg srpskog transseksualca. Možete pogledati Marble Ass, pa da vidite o kome je reč, ja se oduševila. :)

4. @David
    Daj ti print skrin svega toga, a ne uvodni deo prntscrn, pa onda pisanija koju sam i ja mogao da sastavim. Liči mi na podmetanje.

5. Imam pitanje.
    Da li ovim huliganima (kako ih mediji popularno nazivaju) sto biju pedere, prodje nekad kroz glavu da mogu i oni da se zaraze od te "bolesti" kako je zovu. Zar ne bi trebala da ih muči nekakva mogućnost karme ako se sutra i oni zaraze, a lek ima samo NASA i holivud al ne daju.

6. e dobro da otključa, setih se sad, vi što mislite da ne treba parada da se održi, da li isto mislite da onda treba zabraniti da se skupljaju navijači? istom logikom treba zabraniti da dolaze navijači protivničkih klubova u goste, jer svojom pojavom oni izazivaju pažnju i to je događaj visokog rizika. a plus vam 'naturaju na nos' kako navijaju za tim različit od vašeg, mislim okej brate navijaj ti za tim koji hoćeš, ali u toplini svoga toma, između svoja 4 zida, šta ima svima da 'naturaš na nos' za koga navijaš.

7. Nikome on ne natura na nos. On ide na stadion da podrži tim za koji navija. Takvi skupovi se prijavljuju policiji, jer veći broj ljudi ide do stadiona. A ovi šetaju ulicom sa plakatima, 'vakim 'nakim kurčevima, traže neka prava. Niko ne obraća pažnju na njih dok ne dođe gej parada.

8. i ovi skupovi se prijavljuju policiji i ovi nose svoja obeležja da istaknu za koji tim navijaju, ako me razumeš. znači da je opravdano jebati keve navijačima koji dođu u goste, jer božemoj, šta ima oni da se kurče i nose svoja obeležja, kad većina ovde navija za domaći tim

9. znači da je opravdano jebati keve navijačima koji dođu u goste, jer božemoj, šta ima oni da se kurče i nose svoja obeležja, kad većina ovde navija za domaći tim

Zar ovako nije u celoj Srbiji?
    Oni time samo traže nevolju. Znaju da ih stanovništvo Srbije NE VOLI, a oni i dalje paradiraju i traže neka "prava". Ja potpuno podržavam njihovo batinjanje.

10. Zar ovako nije u celoj Srbiji?
    Oni time samo traže nevolju.

da si rekao da nije opravdano ovo za navijače, onda bi ispao samo homofob, ovako si ispao i huligan pride x/

sledeći put mudrije odabiraj!

11. Na ovoj temi odavno nema ništa novo da se kaže, svi se ponavljaju... Ne znam kako vas ne smori da stalno vrtite jednu te istu priču u krug...

12. ŽPrevelika medijska pažnja se pridaje toj paradi. Najlakše ćemo evropi dokazati da smo savremeni ako paradiramo ulicama i pravimo proteze kerušama. Najverovatnije je pola tih učesnika parade u stvari plaćeno od strane DB da poveća broj učesnika radi EU, a keruši su garant šape odsekli oni što su je našli. Sve je to zavera svetskih moćnika i ilumminata...

13. Kurd

Ja sam za to da svi Srbi budu na Vukajliji i onda nema problema!
    Zašto?!

Prosto.
    Mi sa Vukajlije, kako je opšte poznato, ne jebemo ništa, ali i nas niko ne jebe, tako da mi nemamo nikakvih homoseksualnih ili heteroseksualnih etiketa, pa nikako ne možemo da se mrzimo među sobom!

SRBI UJEDINITE SE POD OKRILJEM www.vukajlija.com!

Idi kurde u očin! Hahahaha!
    Vukajlija je mitska kruška pominjana u "lepa sela, lepo gore".

14. Kad je jedan drugar rekao noć pred paradu:
    "Najebali smo sutra na gej paradi." - misleći na to kako će nas panduri ubiti od batina i po'apsiti, a drugi mu odgovara: "Možda ti, ako probijemo kordon." lololololo

15. e dobro da otključa, setih se sad, vi što mislite da ne treba parada da se održi, da li isto mislite da onda treba zabraniti da se skupljaju navijači? istom logikom treba zabraniti da dolaze navijači protivničkih klubova u goste, jer svojom pojavom oni izazivaju pažnju i to je događaj visokog rizika. a plus vam 'naturaju na nos' kako navijaju za tim različit od vašeg, mislim okej brate navijaj ti za tim koji hoćeš, ali u toplini svoga toma, između svoja 4 zida, šta ima svima da 'naturaš na nos' za koga navijaš.

16. Kao dopuna onom mom postu od pre par strana, ostavljam ovaj link.
    Napominjem da se na njemu nalaze scene EXPLICITNOG SEXA. Ovo govorim ,jer necu da popijem bananu, iako se na sledecem linku prvo nailazi na upozorenje.
    U pitanju je san francisko gay pride 2008.

Ovo zelite u svojoj zemlji i svom gradu za koju godinu?
    Bolje mi je da jednom godisnje gledam centar beograda polomljen nego ove scene razvrata.

Ukoliko i dalje podrzavate gej prajd imam pitanje za vas:

Da li biste zeleli da se OBAVEZETE da cete do kraja zivota prisustvovati svakoj gej paradi koja se organizuje u vasem gradu (osim ukoliko ste na aparatima), i da ukoliko imate potomstvo morate i njega da povedete da gleda, jer ipak je ovo samo sirenje ljubavi i propagiranje jednakosti?

17. u srebrenici ubijani samo vojnosposobni, na human način

ubijani

na human način

http://24.media.tumblr.com/tumblr_lm8dt3YDGh1qc9z7yo1_500.gif

18. Potpisujem sve Stivenovo iznad lololo.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.