Геј је океј? Тема за дукатлије и антидукатлије

1. Ja jebem.

Замало смо ти поверовали... лолололо

2. Odgovor na pitanje: Nebi, ali sigurno nebi bilo isto, kad znaš da te gleda kao nekog koga bi možda pojebao...

Ne diram ih, nek se oni vole, ali što dalje od mene. Nzm šta bi bilo da mi neki priđe...

3. Da je reko JA YEMEN pa i da mu poverujemo olololololo

4. Znači, zaključak je da nismo protiv pedera, ali smatramo da ne treba paradirati i na taj način provocirati ostatak populacije. Intimu neka zadrže za sebe i srećno.

5. Znači, zaključak je da nismo protiv pedera, ali smatramo da ne treba paradirati i na taj način provocirati ostatak populacije. Intimu neka zadrže za sebe i srećno.

+1

6. Nebi, ali sigurno nebi bilo isto, kad znaš da te gleda kao nekog koga bi možda pojebao...

Znači tvoje drugarice ne bi trebalo da se druže sa tobom jer možda neke od njih hoćeš da jebeš?

7. Mislim da se to ne može porediti, ali uopšte! Mogao bi da budeš u muškom društvu iako znaš da neko od njih hoće da te opali iza ćoška?

8. Sve dok me ne pipka, ljubi, trlja se o mene, ili šta god, ok je. Ako samo sedi i priča sa mnom, ne vidim problem.

EDIT: I kako to da ne može da se poredi? Samo zato što si ti navikao da se ložiš na svoje drugarice, a nisi navikao da se tvoji ortaci lože na tebe?

9. Znači, zaključak je da nismo protiv pedera, ali smatramo da ne treba paradirati i na taj način provocirati ostatak populacije. Intimu neka zadrže za sebe i srećno.

Nije, zaključak je da nismo protiv pedera, jer bi kažnjavanje ispoljavanja seksualne orijentacije rezultirao prebijanjem mladih parova u parku koji se nežno grle i privatavaju, slično kao što može da se desi u Iranu.

Замало смо ти поверовали... лолололо

Pa nemam ja deco petnes godina. Ako dosad ne YEMEN, trebalo bi da se obesi čika.

10. Generalno, meni oni u životu ne trebaju... Nek me ne diraju, neću ni ja njih.

EDIT: Da, mislim da je normalno da ako imaš simpatičnu drugaricu, bar jednom pomisliš kako bi sve bilo kad bi bilo.

Ovim završavam sve dalje rasprave, ništa ne mogu da promenim. Rekao sam svoje mišljenje, kome se svidelo-kome ne. Svako ima pravo na to.

11. Ova tema se na 126 strana svodi na to kako gejevi treba da imaju prava ali da ne paradiraju, i to je to.

12. Види га, јавио се и пешкирић. :Д

13. Ehm daklem ono što moram da kažem oko homoseksualaca u ovoj zemlji je to da je problem što većina ljudi prema ped.. homoseksualcima ima jednu dogmu, koja je opšte prihvaćena u društvu. Opšte je poznato da dogma sprečava razvoj, dok je ovako razmišljanje i pokušavanje da se dođe do pravog odgovora karakteristika inteligentnih ljudi i intelektualaca kao što sam ja.
    E sada ta dogma je da je to jednostavno bolest i da se misli destruktivno ili loše pederima.
    Daklem, ono što je najgore je to što većina ljudi koja su bili na paradi i uništavala sve ono, nisu imali nikakve veze sa homoseksualcima. Oni su samo došli da divljaju pod parolom ove dogme, koju oni jedva razumeju.

Ту има један много већи проблем иза свега.
    Мислим да је то прво до погрешног приступа, онда до погрешне законодавне политике и, најзад, до оних који предстаљвају наводно угрожене групе (у конкретном случају, хомофилофиле).
    Прво, самој теми су нам личности јавне и политичке сцене који су заговорници те идеје приступили на исти начин на који ти баба приступа са боранијом тако што ти говори да је здрава, да мораш да је једеш и истовремено ти гура кашику у уста и, наравно, да се онда јавља отпор, иако, заправо, ни не знаш шта је боранија.
    Друго, представници дижу халабуку не да би одбранили интересе угрожених већ због жеље за сопственом доминацијом, а онда после, кад преузму доминацију
    увераваће своје пратиоце да им је боље. То је модел који смо већ видели код политичких партија. Где ћеш боље прилике да изађеш на видело од антирекламе коју сам створиш. Једноставно, све које другачије мисле стрпаш у исти кош са клинчадијом у пубертету која иде и насумично црта кукаче и оцила по фасадама, а
    себе представиш као жртвеног јарца (наравно, не себе као појединца, него као представника наводно угрожене групације) и онда истовремено натераш људе да се млате око тога али, као нуспојаву, сјебеш и оне из твоје групације који нису хтели да дижу халабуку- е то је квака. Увек људи који не желе да се мешају заврше у истом кошу једнако жигосани као и они који су правили фрку.
    Мада, и сами људи су подоста криви; јер не могу, не знају, или једноставно НЕЋЕ да стану и да размисле зашто се диже халабука и зашто они, уопште, мрзе. Него одма иду по принципу лепљења етикета и претњама трпањем у шамотне пећи и вешањем у стоваришту грађевинског материјала. А ни ови што дижу халабуку нису ништа бољи; јер, уместо да поправе слику о себи, само настављају да подстичу то да стварност треба да буде подељена на две категорије које се међудобно потиру, јер је тако лакше и не захтева размишљање уопште, само понављање прочитаних фраза.
    А свако за себе мисли да је у праву.

14. Ja samo da kažem da gej nije OK i da nikako ne može biti OK. NIKADA!

Čovjekova uloga je da pravi djecu, i to tako što meće kurac u pičku, a ne kurac u dupe, pičku na pičku, pa onda nekim umjetnim rasplodnjama ili usvajanjem da pravi porodicu.

Naravno, ima slučajeva gdje partneri ne mogu da imaju djecu, onda je tu usvajanje opravdano. Ili ako si Anđelina, hnjo hnjo.

Uglavnom, mrzim pedere i da mi jedan priđe, otiš'o bi u pičku materinu kako bih ga nabio špicem u pičku. Toliko.

15. Čovjekova uloga je da pravi djecu, i to tako što meće kurac u pičku, a ne kurac u dupe, pičku na pičku, pa onda nekim umjetnim rasplodnjama ili usvajanjem da pravi porodicu.

Заборавио си методу "Курац на курац".

16. Čovjekova uloga je da pravi djecu, i to tako što meće kurac u pičku, a ne kurac u dupe, pičku na pičku, pa onda nekim umjetnim rasplodnjama ili usvajanjem da pravi porodicu.

Kako si smešan... Pa pederi metodom kurac u čmar ne pokušavaju da naprave decu, već da se zabave, uživaju, ispolje svoje emocije, i tako to. Da li ti svaki put oplodiš devojku kad umočiš? Teško...

17. Ne kužiš ti poentu, Valdemare. Možda mi fali "a to neće ostvariti tako što meće kurac u dupe...", pa bih onda bio jasniji. :)

18. marcipan

I gejevi su Srbi, razjedinjeni su u svojim redovima tako da mnogi neće prisustvovati. Ne verujem da će je biti.

pre 17 sati

Uuuuu đusi insajd info. Kasne parice sa zapada ili je stvarno ljudski faktor? Kako bi ironično bilo da zbog raskola oni koji su na prs' u dupe (a i nešto više) ne organizuju ovo.

19. Ne kužiš ti poentu, Valdemare. Možda mi fali "a to neće ostvariti tako što meće kurac u dupe...", pa bih onda bio jasniji. :)

Kako ne kapiram, bre. Kapiram. Ti si protiv zajedničke šetnje ulicom grupe ljudi čiji omiljeni način seksualnog zadovoljavanja ne vodi ka rađanju dece. Kad se svede na jednu rečenicu :)

20. Čitam novine i pratim razne medije, ne lupam u prazno kao neki. :) Nemam podatak koliko ima tih gej organizacija, ali neki moj zaključak je da ih je previše, a da su nesložne. Valjda ima fora da se bore ko će imati monopol nad čuvanjem gej prava. Tako da Azdejković koji ne organizuje paradu, neće ni da svrati i sam je smatrajući sramnom. Njemu je bitnije ono što se radi tokom cele godine na afirmaciji i da nije fazon da se radi nešto što donosi više štete nego koristi gej zajednici. Ljudi krenu da ih kasape uvek uoči parade, pa posle odustanu, i zaborave.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.